Horoscop: Detalii care îţi fac iubitul fericit, în funcţie de zodie

Să înveţi cum să îţi faci partenerul fericit este modul prin care relaţia devine mai puternică. Iată cel mai drăguţ lucru pe care ar putea să ţi-l spună, în funcţie de zodia ta!

14 mart. 2017, 16:27
Horoscop: Detalii care îţi fac iubitul fericit, în funcţie de zodie

PEŞTI

„Dacă nu poţi vedea lumina acum, voi sta cu tine în întuneric până eşti pregătită!”. Peştii sunt sensibili şi romantici, aşa că dacă li se citează ceva dintr-o carte care înseamnă ceva pentru ei se vor topi. Acestora le place să ştie că oamenii le văd partea frumoasă, şi nu pe aceea cum că au mereu capul în nori. De asemenea, ei pot fi un pic capricioşi şi tot ce vor e să ştie că cuiva îi pasă într-adevăr de ei.

BERBEC

„Îmi demonstrezi că şi eu pot să fac tot ce îmi propun!”. Berbecul este atât de hotărât şi de capul lor, încât uneori uită să încetinească şi să miroasă trandafirii. El încearcă să rămână optimist în tot ceea ce face, de aceea este atât de admirat. Berbecul nu este genul care să se învârte în jurul cozii, aşa că dacă i se spune ceva direct care rezonează cu el şi este apreciat, atunci orice persoană se poate apropia de el.

TAUR

„De fiecare dată când mă gândesc la tine, sfârşesc prin a iubi şi mai multe lucruri la tine!”. Taurul este romantic şi afectuos, şi îi place atunci când o persoană îi spune sincer ce simte şi îi face declaraţii de iubire. Vorbele frumoase, dar şi dovezile de loialitate şi entuziasmul unei persoane de a fi într-o relaţie cu el, îl face pe acest nativ să se topească.

GEMENI

„Îmi faci viaţa atât de interesantă, aş vrea să am cât mai multe amintiri alături de tine!”. Gemenii sunt persoane foarte expresive, afectuoase şi găsesc dragostea ca fiind ceva foarte interesant. Dacă li se spune cât de distractiv este cu ei în preajmă, atunci se vor topi. Atunci când plan cu adevărat pe cineva, ei pot deveni destul de agitaţi în prezenţa acelei persoane. Oricare ar fi motivele, ei vor confirmarea sentimentelor celui de lângă ei pentru a se simţi mai bine.

Citeşte mai multe pe eva.ro