Horoscop. Două zodii riscă să rămână singure chiar toată viaţa

Nu este nicio surpriza aici. Varsatorul este cu adevărat fantoma zodiacului. Va ramane singur pentru ca singura persoana in care au incredere este propria persoana. Isi gasesc fericirea in singuratatea profunda. Varsatorii sunt suflete adanci, insa nu reusesc sa lege relatii cu persoanele din jur. Este foarte dificil pentru un Varsator sa isi gaseasca un partener stabil. Varsatorii adora sa viseze si sunt activisti convinsi. Intotdeauna vor crede ca pot obtine mai mult din orice situatie. Un Varsator are nevoie de spatiul sau si de timpul sau de singuratate, iar acest lucru este greu de acceptat pentru alti nativi.   

RomaniaTV.net
11 apr. 2018, 11:11
Horoscop. Două zodii riscă să rămână singure chiar toată viaţa

Capricorn 

Un Capricorn stie cum sa joaca intr-o relatie. Munceste mult si are standarde foarte ridicate. Se leaga de orice chichita din relatie. Capricornii sunt foarte selectivi, insa sunt si foarte loiali. Odata ce i-ai cucerit, pot fi ai tai pentru totdeauna. Capricornii sunt foarte dominanti, de aceea trebuie sa faci un compromis destul de mare atunci cand esti in preajma lor. 

Berbecii au șanse să câștige extrem de mulți bani în perioada următoare la loto. E de menționat însă și faptul că Berbecii pot obține sume mari de bani și din muncă. Au ambiții profesionale mari, își setează obiective dificile, însă contextul astral este de partea lor și reușesc nu doar să se remarce, dar și să fie recompensați pe măsura eforturilor depuse.

Gemeni

Dacă aleg să joace la loto, banii vor veni fără prea mari eforturi, însă tot la fel vor și părăsi buzunarele acestor nativi dacă nu vor fi gestionați corespunzător.

Rac

Acești nativi se numără printre norocoșii care pot avea oarecare certitudine că jucatul la loto nu va fi în zadar. Totuși, este foarte important ca, odată ce se vor vedea cu banii în conturi, să încearcă să nu arunce cu ei în stânga și-n dreapta.

Scorpionul este, în general, neîncrezător, misterios şi în căutarea adevărului, aşa că nu e de mirare că se îndrăgosteşte la prima vedere. Este extrem de curios atunci când vede pe cineva şi are nevoie să verifice acea persoană înainte de a exploda din cauza incertitudinii. E, de asemenea, binecuvântat cu vitejia lui. Când are senzaţia de fluturi în stomac, nu dă vina pe indigestie, ci merge către acea persoană pentru a obţine ce îşi doreşte.

Primul semn din zodiac este primul la toate, şi nici în dragoste zodia Berbec nu face chiar excepţie. Dacă el caută o relaţie, e hotărât să reuşească. Şi dacă găseşte un candidat bun, el îşi foloseşte latura agresivă pentru a obţine ce îşi doreşte. Dar totul se opreşte aici, pentru că atunci când îi pică cineva cu tronc se pierde cu firea.

Rac

Când un Rac vede pe cineva care îl atrage, deja visează la o familie, o casă şi mulţi copii, şi nici măcar nu a vorbit vreodată cu acea persoană! Pentru că are toate aceste idei în cap, el devine sentimental şi ataşat.

Leu

Un Leu are foarte mare încredere în el, aşa că nu e speriat să ia în considerare o dragoste la primă vedere. Doar oamenii încrezători pot sesiza conexiunea la prima vedere, iar el este aşa fără îndoială. O conversaţie simplă cu cineva va spori pasiunea pentru relaţia lor inexistentă. Împreună cu pasiunea vine şi dominația. 

Luna aprilie e o lună caprioasă. Generoasă cu unele zodii, răzbunătoare pe altele. Trei zodii au însă ghinion în perioada următoare și trebuie să vadă cum reușesc să scape din aceste provocări.

Peşti

E foarte naiv şi se ghidează în viaţă după ceea ce îi dictează sentimentele. Are tendinţa în luna Aprilie să ia decizii neinspirate şi vede doar ceea ce şi-ar dori să vadă, nu realitatea. Practic, îşi face rău singur. Pentru dragoste, luptă chiar şi când nu mai are nicio şansă.

Gemeni

În luna Aprilie, nativul acestei zodii e posibil să întâmpine probleme la locul de muncă aşa că ar face bine să fie mai atent. Dacă este în căutarea unui nou loc de muncă, ar fi bine să ştie că această lună nu îţi va aduce mari speranţe, aşa că e mai bine să aştepţi.