Horoscop Dragobete 2018 Oana Hanganu: O zodie are parte de aventuri fierbinţi

În acest an, de Dragobete, Luna aflată în Gemeni ne dă chef de vorbă și distracție. Ne simțim perfect alături de prieteni, dar ne deranjează”efuziunile sentimentale” sau gesturile de afecțiune ostentative ale partenerului.

23 feb. 2018, 10:14
Horoscop Dragobete 2018 Oana Hanganu: O zodie are parte de aventuri fierbinţi

Berbecii vor oscila între invitația la o petrecere cu prietenii și o seară în doi. Unii vor încerca să împace pe toată lumea, dar dacă vor ajunge prea târziu acasă, s-ar putea să-și petreacă noaptea singuri, în fața televizorului.

Berbecii singuri își vor suna un fost partener pentru o întâlnire”de dragul vremurilor bune de altădată”.

Taurii se vor îndrăgosti de un prieten sau vor dori să se întâlnească, în sfârșit, cu o persoană cunoscută pe internet. Pentru a doua variantă, nu sunt excluse dezamăgirile.

Taurii care au o relație”cu vechime” vor face planuri de viitor și vor discuta cu partenerul despre bani. Pentru declarații nu prea vor avea timp (și nici chef).

Gemenii vor accepta invitațiile primite, vor stabili totul împreună cu prietenii și nu vor înțelege de ce partenerul este nemulțumit. Doar nu-l exclude nimeni din programul zilei!

Iar faptul că lui nu îi cere nimeni părerea, e doar un “detaliu” nesemnificativ. Nativii singuri nu au chef de iubire, dar pot avea parte de aventuri.

Racii vor dori să stea acasă, la gura sobei sau în fotoliu, la televizor. Vor prefera să vadă un film bun, să își sune părinții, să depene amintiri, să răsfoiască albumul cu fotografii.

Nu vor avea chef de plimbare, petreceri sau musafiri, ci se vor bucura de prezența persoanei iubite. Racii singuri se pot îndrăgosti de cineva din străinătate.

Citeşte mai multe pe huff.ro