Horoscop dragoste 25 iunie – 1 iulie 2018. Saptamana agitata cu Marte retrograd

Horoscop dragoste. Ultima saptamana a lunii iunie  aduce agitatie. Trei evenimente astrologice mari influnteaza nu doar aceasta perioada, ci intreaga vara 2018.

RomaniaTV.net
24 iun. 2018, 19:50
Horoscop dragoste 25 iunie – 1 iulie 2018. Saptamana agitata cu Marte retrograd

O Luna plina in Capricorn, care te stimuleaza sa mergi inainte spre planul tau, un Marte retrograd toata vara – care aduce rezolvarea problemelor ce ti s-au parut pana acum blocate, si un Mercur in Leu care iti va transforma lumea intr-un teren de joaca… Acestea sunt principalele teme ale saptamanii 25 iunie – 1 iulie, care te vor face de neoprit!

Horoscop dragoste Berbec

S-ar putea sa te simti descurajat in relatia de cuplu. E nevoie URGENTA de o reasezare a lucrurilor, altfel risti ca totul sa se duca de rapa. Daca esti singur, ajungi la concluzia ca ai cam pierdut timpul degeaba si ti-e teama sa mai incerci ceva.

Horoscop dragoste. Taur

O relatie importanta urmeaza sa se schimbe radical. Poate fi relatia cu tine insuti, poate fi relatia de cuplu. Nu va fi o schimbare distructiva,ci una profunda. Rezultatele se vor simti imediat. Vei putea sa iti arati adevarata ta fata, fara sa te rusinezi in vreun fel de ea.

Horoscop dragoste. Gemeni

Esti plin de curaj si vitalitate. Esti gata sa rezolvi multe din situatiile lasate in coada de peste si la birou, si acasa. Ai ocolit prea mult confruntarile si ai acumulat frustrari care te-au tinut pe loc. Dar acum esti pregatit sa spui totul, cu incredere. Din toate aceste reactii nu poate iesi decat ceva bun. Cu conditia sa nu-ti pierzi cumpatul!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.