HOROSCOP 5 NOIEMBRIE. Cum stai cu DRAGOSTEA miercuri

HOROSCOP DRAGOSTE 5 NOIEMBRIE. Astrele ne influenţează toate aspectele vieţii, inclusiv pe cel sentimental. Ziua de miercuri se anunţă una favorabilă pentru cupluri.

RomaniaTV.net
04 nov. 2014, 12:46
HOROSCOP 5 NOIEMBRIE. Cum stai cu DRAGOSTEA miercuri

BERBEC

Ar trebui sa profiti de influenta astrala si sa ii faci o surpriza persoanei iubite pentru ca astrele te fac mult mai romantic si senzual.

TAUR

Este o zi in care stresul acumulat la locul de munca se face simtit si in viata de cuplu. Asadar ai grija si nu iti neglija partenerul de viata.

GEMENI

Pentru voi persoana iubita inseamna totul si va straduiti sa ii faceti pe plac si asta va ajuta sa aveti liniste si fericire in

RAC

Te simti nesigur pe relatia de cuplu si asta te face sa te gandesti de doua ori daca sa continui pe acest drum sau nu. Partenerul de viata e din ce in ce mai nepasator si te gandesti ca ar trebui sa iti iei inima in dinti sa pui punct la acesta situatie.

LEU

Incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca cineva te iubeste si insemni totul pentru acea persoana si asta iti va aduce linistea sufleteasca de care ai nevoie.

FECIOARA

Te simti foarte iubita si asta te face sa ai succes atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental. Totusi, incearca sa ii arati si tu partenerului cat de mult inseamna pentru tine.

BALANTA

Astrele te ajuta sa fii din ce in ce mai hotarat cu ceea ce vrei sa faci in viata si mai ales pe plan sentimental. Asadar, unii dintre nativi se vor hotari sa faca pasul cel mare.

SCORPION

Relatia cu partenerul de viata e din ce in mai frumoasa si plina de surprize, asadar profita de aceste momente magice si traieste la maximum clipele pline de fericire din viata ta.

SAGETATOR

Te simti usor dat la o parte din centrul familiei. Incearca sa nu te superi. Atrage atentia persoanei iubite cu gesturi tandre, nu doar cu cearta si reprosuri, si ai sa vezi ca toate neintelegerile dintre voi se vor rezolva.

CAPRICORN

Incearca sa nu agasezi persoana iubita. Daca faci crize de gelozie, nu te ajuta la nimic. Asadar, fa ceva constructiv pentru voi, cum ar fi o cina romantica sau o scurta vacanta surpriza .

VARSATOR

Se pare ca in ultima vreme ai fost nemultumit de alegerile facute. Nu dispera! A venit momentul ca pe strada ta sa rasara soarele, asadar profita de aceste clipe minunate.

PESTI

Fericirea se vede pe chipul tau, partenerul de viata iti face o surpriza si vei trai momente de neuitat alaturi de el.