HOROSCOP DRAGOSTE: Ce fac zodiile când sunt părăsite. Racii intră în depresie, Fecioarele îşi bântuie fostul

Tot mai rare sunt relatiile care dureaza pentru totdeauna. Tocmai de aceea, fiecare dintre noi a experimentat o serie de legaturi care s-au finalizat mai mult sau mai putin brusc. Important este cum reactionam atunci cand se produce ruptura. Unii sunt relaxati si isi vad de viata mai departe, altii se obisnuiesc greu cu ideea ca au fost parasite.

RomaniaTV.net
13 iul. 2018, 16:53
HOROSCOP DRAGOSTE: Ce fac zodiile când sunt părăsite. Racii intră în depresie, Fecioarele îşi bântuie fostul

Berbec

Berbecul neaga initial realitatea, nu poate crede faptul ca cineva si-a permis luxul de a-l parasi. Abia atunci cand intelege ca ruptura chiar s-a produs, va lasa sa se inteleaga ca el e cel care a luat decizia.

Taur

Suprema placere a Taurului este mancarea, astfel ca pentru a depasi momentele dificile va incepe sa manance, in special dulciuri. Va avea alaturi mereu si o cutie mare de servetele, ca sa isi stearga lacrimile.

Gemeni

Vorbaretul din zodia Gemeni se va cufunda in tacere. Nu va spune nimic nimanui, ci va suferi in taina. Isi va reveni rapid si va porni intr-o noua aventura, caci el are intotdeauna un plan de rezerva.

Rac

Racul va face o adevarata drama din despartirea de partener. Se va izola si se va inchide in sine, astfel ca ii va lua mai mult decat oricarui alt nativ sa isi revina. Va lua toata vina asupra sa si se va autopedepsi.

Leu

E atat de mandru de el nativul Leu incat va trece fluierand peste despartire si isi va fi si gasit deja alt partener. Nu are accese de furie, ci pur si simplu merge mai departe convins fiind ca nu era cea mai potrivita persoana.

Fecioara

Persoana care indrazneste sa paraseasca o Fecioara poate sa fie sigura ca va fi pe veci bantuita de aceasta. Nativul acesta nu va reusi prea usor sa isi refaca viata, pentru ca greu va decide sa caute pe altcineva.

Balanta

Dupa o despartire, Balanta isi va restabili echilibrul interior citind mult si ascultand muzica. Imediat ce s-au linistit vor cauta pe altcineva pe care sa iubeasca, pentru ca ei nu pot trai prea mult in singuratate.

Scorpion

Furia pune stapanire pe nativul Scorpion in momentul in care i se spune ca relatia se incheie. Urmeaza razbunarea, caci va coace planuri diabolice prin care sa ii intoarca ex-ului raul facut.

Sagetator

Cam doua ore. Atat dureaza tristetea Sagetatorului parasit de partener. Apoi ii revine bunadispozitie si zambetul larg pe chip si porneste deja in cautarea de noi cuceriri. Are puterea sa faca noi victime chiar in aceeasi zi.

Capricorn

Capricornul incepe sa se planga la toata lumea de napasta care a dat peste el. Va mai si inflori povestea pe ici, pe colo, asa incat sa o faca mult mai interesanta. Apoi se va cufunda in carti si in studiu, ca sa uite.

Varsator 

Varsatorul isi va revarsa furia prin intermediul unor jigniri cum rar i-a fost dat cuiva sa auda. Pur si simplu nu va avea pic de mila de cel care l-a parasit. Considera ca puterea cuvantului e cea mai buna pedeapsa.

Pesti

Nativul Pesti se trezeste brusc din visarea in care a trait si nu vrea sub niciun chip sa inteleaga ca a fost parasit. Mult timp dupa despartire va continua sa isi caute fostul partener si sa ii ceara impacarea.