Horoscop dragoste. Cum iubesc zodiile şi cum stai cu dragostea în următoarea perioadă din 2017

Iti doresti sa afli cum iubeste zodia ta? Esti atrasa de un barbat si vrei sa stii cum iubesc nativii zodiei pe care o reprezinta? Femeie sau barbat, fiecare semn zodiacal are un mod specific de a-si manifesta iubirea. Daca vrei sa afli mai multe despre cum iubesti tu sau partenerul tau, iata cateva repere in materialul Horoscop dragoste – Cum iubesc zodiile. In cazul in care vrei sa stii ce ti-au pregatit astrele in dragoste pentru 2017, ai, mai jos, horoscop dragoste pentru 2017.

09 oct. 2017, 13:15
Horoscop dragoste. Cum iubesc zodiile şi cum stai cu dragostea în următoarea perioadă din 2017

In ceea ce priveste dragostea, anul 2017 se anunta a fi unul de neuitat pentru patru semne din zodiac – Berbec, Balanta, Pesti si Gemeni – care au sanse ca sa isi intalneasca, in sfarsit, sufletul pereche, scrie woman2woman.ro. Dar nu doar pentru aceste patru semne au vesti bune astrele. Iata cum stau zodiile cu dragostea in 2017 in articolul horoscop dragoste 2017.

Citeşte şi Cum ştii dacă a făcut dragoste cu alta. E cel mai important indiciu, însă multe femei îl ignoră

Horoscop dragoste 2017 – Berbec

Esti spontan, vesel, puternic si pragmatic totodata si, desi pare ca dragostea stagneaza, anul 2017, cu siguranta, va veni cu surprize majore. Pur si simplu, daca vti lasa timiditatea deoparte, iti vei gasi sufletul pereche pana la sfarsitul anului. Unii berbeci, insa, impetuosi si imaturi, vor avea parte in 2017 de mai multe relatii pe termen scurt.

Horoscop dragoste 2017 – Taur

Pentru tine, anul 2017 va fi unul de alegeri dificile in ceea ce priveste dragostea. Va fi nevoie de un efort sustinut pentru a finaliza tot ceea ce ti-ai propus cu partenerul tau. Vestea buna este vei atrage ajutorul celor din jur, iar partenerul tau va fi atras de latura ta independenta care se manifesta acum din plin. Aceasta va duce la o viata de familie linistita si fericita.

Horoscop dragoste 2017 – Gemeni

Pentru Gemeni, in 2017 dragostea va deveni o parte din viata lor. Sunt cat se poate de atractivi pentru cei din jur si nu va fi nevoie sa caute prea mult pentru a gasi o persoana speciala. Norocul este in favoarea voastra anul acesta! Daca sunteti deja intr-o relatie, cu siguranta ca pana la sfarsitul lunii mai o veti oficializa! Viata de familie va fi linistita si fericita.

Horoscop dragoste 2017 – Rac

Anul 2017 este unul interesant pentru Raci, ei avand parte de foarte multa dragoste si romantism. Va fi un an de senzatii tari si placeri. Vor atrage in preajma lor niste straini, iar increderea si energia lor vor atrage relatii care vor oscila ca intr-un balansoar. Aceste relatii nu vor fi, oricum, de lunga duata.

Horoscop dragoste 2017 – Leu

In 2017, pentru voi, lucrurile vor merge conform planului. Sunteti entuziaste si aveti obiective pentru care va mobilizati ca sa le atingeti. Gasirea adevaratei iubiri este si ea pe lista voastra anul acesta si veti avea succes in acest sens! Veti avea parte de surprize placute si intalniri pasionale, dar nu toate vor fi ca pe roze mereu. Vor fi si momente neplacute in viata amoroasa, dar veti invata sa fiti mai atente cand alegeti partenerul.

Horoscop dragoste 2017 – Fecioara

Draga Fecioara, tu esti pasionala si plina de energie si vei avea o multime de oportunitati in 2017. Sunt sanse sa devii confuza intr-o relatie, dar horoscopul dragostei in 2017 aduce o multime de rasturnari de situatie si lucrurile vor tinde spre a-ti face viata mai romantica si mai plina de distractie. Dragostea va fi complexa si va trebui sa iei decizii in ce priveste o relatie pe termen lung.

Horoscop dragoste 2017 – Balanta

Balantele au carisma si vor atrage marea iubire in 2017. Vanatoarea pentru a gasi adevarata dragoste se termina dupa o perioada de confuzie si agitatie. Tu ai tendinta de a da prea mult pentru a obine iubirea acelei persoane si cauti sa o impresionezi cu daruri si vacante scumpe. E posbil sa apara neintelegi in familie din cauza tendintei tale de a te dedica prea mult acelei persoane.

Horoscop dragoste 2017 – Scorpion

Atenti cu efuziunile emotionale care va pot provoca multa durere. Dorinta voastra de dragoste, usor exagerata in 2017, duce la un comportament posesiv, deloc favorabil. E posibil sa apara racaieli si certuri si chiar se intrevede perspectiva unei despatiri. Incapatanarea de a nu uita anumite lucruri poate compromite relatiile voastre, de aceea este recomandat sa iertati si sa treceti mai departe pentru a destresa si fluidiza relatia voastra.

Horoscop dragoste 2017 – Sagetator

Pentru voi astrele prevad ca veti trai dragostea la prima vedere. Aceasta nu va fi insa reciproca. Pentru voi, acum, este timpul pentru iubire! Si va trebui sa acordati timp iubirii pentru a fi impartasita. In ciuda obstacolelor, nu veti renunta la dragoste si veti continua in demersurile voastre. Pe la mijlocul anului, insa, eforturile voastre va vor fi rasplatite si se poate ajunge chiar la casatorie.

Horoscop dragoste 2017 – Capricorn

Voi va veti face griji in ce priveste relatia pe care o aveti, iar viata voastra amoroasa este plina atat de distractie, cat si de momente de furie. Sunteti compatibile cu Fecioarele si Taurii si puteti lega relatii minunate cu acestia. Incercati sa va mai degrevati de dorintele de a face cariera si sa dedicati mai mult timp partenerului si iubirii.

Horoscop dragoste 2017 – Varsator

Astrele indica unele posibile probleme in familia voastra. Sunt sanse sa va reintalniti cu un fost partener cu care aveti lucruri neterminate inca. Discutati cu partenerul vostru probleme pe care le aveti, acesta va va sustine din plin. In 2017 veti avea parte de o vacanta romantica.

Horoscop dragoste 2017 – Pesti

Anul 2017 va aduce situatii care va vor ajuta sa va schimbati total atitudinea si sa nu mai aveti dileme si oscilatii in iubire. Voi aveti nevoie de timp pentru a incepe o relatie, dar 2017 prevede construirea uneia intr-un timp foarte scurt. Cele mai bune luni ca sa va exprimati sentimentele sunt martie si iunie. Cei aflati intr-o relatie e posibil sa se casatoareasca, iar cei casatoriti vor trebui sa stea departe de partener pentru cateva luni.

horoscop dragoste -cum-iubesc-zodiile

Horoscop dragoste – Cum iubesc zodiile
Iti doresti sa afli cum iubeste zodia ta? Esti atrasa de un barbat si vrei sa stii cum iubesc nativii zodiei pe care o reprezinta?Femeie sau barbat, fiecare semn zodiacal are un mod specific de a-si manifesta iubirea. Daca vrei sa afli mai multe despre cum iubesti tu sau partenerul tau, gasesti mai multe detalii mai jos.

Horoscop dragoste Berbec

Berbecul, semn de foc, se indragosteste repede si iubeste cu pasiune. El nu va pierde timpul si va cauta sa ajunga cat mai repede la ceea ce il intereseaza, coplesindu-si partenerul cu atentia sa. Ii plac relatiile de durata si uneori poate deveni sufocant.

Horoscop dragoste Taur

Taurul, semn de pamant, are nevoie de timp si un anumit cadru pentru a se exterioriza. El este romantic si posesiv si, in timp, poate deveni dominant in relatie. Fire emotiva, el isi va exprima intr-un mod mai retinut sentimentele. Cu toate acestea, in circumstantele potrivite devine unul dintre cele mai senzuale semne din zodiac.

Horoscop dragoste Gemeni

Gemenii sunt un semn de aer. Ei se indragostesc usor si foarte des si chiar le place sa flirteze. Semn duplicitar si foarte iubaret Geamanul este cat se poate de imprevizibil. Nativii sunt vorbitori innascuti, de aceea relatia cu ei se bazeaza in primul rand pe comunicare. In relatia cu partenerul isi doresc sa fie intelesi.

Horoscop dragoste Rac

Racul, semn de apa, este un partener cald, sensibil si plin de afectiune. Devotat si protector, va avea un singur scop si anume sa isi faca fericit partenerul. De cele mai multe ori daruieste mai mult decat primeste, iar singur se simte neimplinit. Are tendinta de a deveni posesiv si dependent de partener.

Horoscop dragoste Leu

Leul, semn de foc, iubeste cu pasiune si exuberanta si va cauta sa trezeasca in partener aceleasi sentimente. Ii place sa domine si sa fie respectat si chiar adulat. Ii plac darurile, nu numai sa le ofere, dar si sa le primeasca. Leul nu iubeste niciodata la fel.

Horoscop dragoste Fecioara

Fecioara este un semn de pamant. Ea cauta sa detina controlul si prefera sa evite relatiile neprevazute. Isi doreste o relatie bazata pe incredere si nu suporta minciuna. Este devotata si are nevoie constant de dovezi de iubire. Desi e cea mai ingenua si inocenta zodie, cu partenerul potrivit va renunta la orice inhibitii, devenind extrem de senzuala. Daca ai ajuns sa o cunosti greu o vei mai putea uita.

Horoscop dragoste Balanta

Balanta, semn de aer, este o fire visatoare si foarte romantica. Ea are nevoie de comunicare la nivel emotional cu partenerul sau. Este sincera si corecta in relatie si isi doreste acelasi lucru si de la partener. Usor idealista, ea va fi deseori ranita in iubire. Va ierta de fiecare data, dar nu va uita nimic.

Horoscop de dragoste – Cum iubesc zodiile si cum stai cu dragostea anul acesta
Horoscop de dragoste – Cum iubesc zodiile si cum stai cu dragostea anul acesta

Horoscop dragoste Scorpion

Scorpionul este un semn de apa. Iubirea lui e mai neconventionala, fiind secretos si foarte calculat. Se va manifesta diferit de fiecare data, fiind fie misterios si tacut, fie exuberant si cuceritor. Tine foarte mult la aparente si va cauta sa le pastreze, exprimandu-si adevaratele sentimente doar in intimitate. Nu se va arunca cu capul inainte si va cauta cu rabdare persoana potrivita.

Horoscop dragoste Sagetator

Sagetatorul este un semn de foc. El are nevoie de miscare si diversitate si adora schimbarile de orice natura. El nu respecta nicio regula in iubire, se indragosteste des si nu accepta limitarile si gelozia. De un mare erotism, sagetatorul are si o mare putere de atractie. Iubirea lui, plina de neprevazut si total neconventionala, are nevoie de nou si libertate pentru a fi pastrata.

Horoscop dragoste Capricorn

Capricornul, semn de pamant, prefera relatiile sigure si trateaza totul cu foarte multa responsabilitate. De multe ori pare distant, pentru ca prefera sa isi pastreze controlul si nu se lasa purtat de sentimente. Discret si greu de cucerit, el este realist si mereu isi controleaza emotiile.

Horoscop dragoste Varsator

Varsatorul este un semn de aer, total neconventional si independent. Fire visatoare si umanitara, el are nevoie de relatii in care sa isi pastreze spatiul personal. Este extrem de sincer si onest si nu ii place sa ii fie ingradita libertatea. Este un partener care are constant nevoie de noutate si diversitate si le va aduce in cuplu, pentru ca are o imaginatie debordanta.

Horoscop dragoste Pesti

Pestii, semn de apa, sunt timizi, visatori si foarte sentimentali. Din pacate, fiind duali ei nu sunt intotdeauna sinceri cu ei insisi si se indragostesc deseori de persoana nepotrivita. Cu toate acestea, isi controleaza foarte bine sentimentele si, totodata, pot iubi intens si cu pasiune.