HOROSCOP DRAGOSTE: Trei zodii se despart până la Crăciun

Mai sunt cateva saptamani pana la Craciun si daca cei mai multi prefera sa petreaca sarbatorile in familie, alaturi de prieteni, 3 dintre zodii vor fi singure. Neintelegeriile, geloziile, reprosurile, toate sunt tratate in urmatoarea perioada, iar pana la sfarsitul anului decid sa se desparta de cel care le este acum partener de viata.

07 oct. 2017, 15:15
HOROSCOP DRAGOSTE: Trei zodii se despart până la Crăciun

Iata care sunt zodiile care spun Adio in curand:

Capricorn

S-au inmultit in ultima vreme discutiile aprinse cu perechea ta si simti ca se apropie sfarsitul relatiei. Inca nu ai curajul sa ii pui punct, sperand ca lucrurile se vor indrepta. Totusi, ti-e aproape limpede ca mult nu mai pot merge lucrurile in ritmul acesta, intrucat incompatibilitatea dintre tine si partener este vizibila, iar semnele nepotrivirii de caracter sunt clare. Veti decide de comun acord sa va separati, insa o veti face intr-un moment neplacut, exact in preajma sarbatorilor de iarna.

Varsator

Au cam disparut fluturasii de la inceputul relatiei si au facut lor fiorilor maniei. Legatura dintre tine si partener este din ce in ce mai frageda, mai tensionata. In vreme ce tu adori sa fii inconjurata de prieteni, sa socializezi, cel care iti e acum alaturi prefera sa ramana mai mult in casa. Sentimentele nu mai sunt la fel de puternice si parca te simti stanjenit de compania partenerului. Atractia a disparut, iar asta va afecteaza emotional pe amandoi. Simti ca trebuie sa iei masuri cat mai rapid.

Leu

Te simti constransa in relatia pe care o ai, simti ca esti prizoniera si vrei sa te eliberezi. Desi relatia este confortabila, vrei mai mult, firea ta rebela si setea de libertate isi cer drepturile. Simti ca trebuie sa continui singura macar o vreme, asa ca iti faci in capul tau planul pentru o despartire cat mai putin dureroasa. Stii ca viata ta se va schimba, dar consideri ca e un lucru benefic, chiar daca vei fi nevoita sa petreci sarbatorile de una singura.