Horoscop amoros: Zodiile pasionale, care ard pentru dragoste

Atunci cand vine vorba de dragoste, fiecare iubeste in felului lui, unii iubesc mai mult si mai pasional, altii mai putin. Indiferent de intensitatea sentimentelor, iti poti da seama imediat daca cineva s-a indragostit de tine sau nu.

24 apr. 2018, 07:06
Horoscop amoros: Zodiile pasionale, care ard pentru dragoste

Astrologii au facut un top al zodiilor care sunt cele mai bune la capitolul iubit.

Berbec

Berbecii sunt fruntasi la capitolul dragoste si asta pentru ca iubesc din tot sufletul si se dedica total.

Desi sunt impulsivi si isi deschid cu greu sufletul fata de persoana draga, atunci cand o face, se poate spune ca este cel mai loial. Pentru nativul din Berbec dragostea inseamna cel mai placut sentiment din lume, deoarece ar fi in stare sa dea orice la schimb.

Berbecul nu este bun numai ca iubit, ci si ca amant, deoarece reuseste sa pastreze totul secret fara prea mult efort.

Taur

Nativul din zodia Taur este un conservator si iubeste in stil clasic. Acesta are sentimente foarte pure si clare, astfel incat nu ai cum sa-ti dai seama de intentiile sale inca de la inceput.

Taurii stiu sa cucereasca si sa se lase cuceriti si stiu sa iubeasca cu pasiune. Taurilor le plac lucrurile bine facute, asa ca isi dau interesul ca partenerul sa fie multumit si impresionat. Nu suporta concurenta in dragoste si le place sa isi arate dovezile de iubire.

Rac

Cu toate ca au o stare emotionala fluctuanta, cu diverse suisuri si coborasuri, nativul din Rac stie sa iubeasca mai bine ca orice alta persoana. Racii sunt mult prea afectuasi, tandri si delicati. Acestia stiu sa-si faca partenerul sa vibreze la intensitate maxima.

Nu te poti plictisi niciodata in preajma Racilor, deoarece te vor sufoca cu iubire si iti vor arata cele mai frumoase lucruri pe care nu le stiai pana acum despre dragoste.

Racul este un partener loial care se implica in absolut toate activitatile de cuplu.

Balanta

Balentele isi doresc sa fie in armonie cu toata lumea si din acest motiv inceaca sa fie cat mai iubitori cu semenii si sa se faca placut.

Atunci cand vine vorba de dragoste, Balantele se transforma in sclavele iubirii. Acestia ar fi in stare de orice pentru a trai o clipa de iubire alaturi de persoana draga.

Din acest motiv, nativul din Balanta ar fi dispus sa faca multe lucruri pentru a-i dovedi sentimentele, cu toate ca sunt si lucruri de care le este teama, acestia isi asuma riscuri, dar asteapta sa primeasca acelasi lucru inapoi.