Horoscop: Ele sunt cele patru zodii cu o minte sclipitoare

Au o inteligenţă uimitoare, o capacitate extraordinară de a depăşi limite care altora le par imposibile. Vorbim despre genialii zodiacului, acei nativi cu o minte sclipitoare, care se remarcă uşor din mulţime tocmai datorită isteţimii lor.

RomaniaTV.net
19 iul. 2016, 08:36
Horoscop: Ele sunt cele patru zodii cu o minte sclipitoare

Berbec

Inteligenta celor nascuti in zodia Berbec depaseste orice asteptari. Au o gandire logica aparte, care reuseste sa gaseasca solutii pentru probleme pe care altii le considera imposibil de rezolvat. Perseverenta si tenacitatea sunt cele care le fac sa se diferentieze de restul lumii, dar si reactiile ultra-rapide. Inca din copilarie trebuie sa le fie stimulat studiul fiindca numai asa vor avea succes in viata.

Citeşte şi  Horoscop: Patru zodii cu suflet cald. Au mereu o vorbă bună şi te poţi baza pe ajutorul lor

Gemeni

Alti geniali sunt si nativii din Gemeni. In vreme ce Berbecii sunt ceva mai rezervati in a-si arata abilitatile, Gemenii sunt extrovertiti prin definitie si nu fac rabat din a se lauda cu inteligenta lor. Adaptabilitatea este, probabil, insusirea care ii diferentiaza de restul lumii. Sunt capabili sa discute de la egal la egal atat cu profesori universitari, cat si cu mecanici sau copii de-o schioapa.

Citeşte mai mult pe ele.ro