Horoscop: Ele sunt zodiile care au bărbaţii la picioare

Autoritare. Dominatoare. Sunt acele femei cărora le place să preia frâiele vieţii şi să o conducă nu doar pe a ei, ci şi pe a celor din jur. Sunt acele femei care dictează într-o relaţie şi care au nevoie de un partener supus.

RomaniaTV.net
29 aug. 2016, 07:23
Horoscop: Ele sunt zodiile care au bărbaţii la picioare

Berbec

Femeia Berbec adora sa preia initiativa, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. In dragoste, ii place sa fie ea cea care face primul pas. Ii place sa exploreze, sa descopere, este foarte inteligenta, insa impulsivitatea o face uneori destul de greu de suportat. De aceea si trebuie sa isi gaseasca un partener dispus sa ii accepte firea impunatoare si starile fluctuante.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii care calcă-n străchini. O comit mai des decât „permite legea”

Leu

Femeia nascuta in zodia Leu este autoritatea prin definitie. Nu se va supune sub niciun chip, nici chiar daca are de suferit de pe urma acestei atitudini. Este foarte sigura pe ea si accepta cu greu ca nu are dreptate. Barbatul ei trebuie sa fie foarte diplomat daca nu vrea sa aiba de a face nervii ei. Va fi insa linistit, fiindca ea va prelua toate functiile in casa, placandu-i sa aiba intotdeauna ultimul cuvant.

Citeşte mai mult pe ele.ro