Horoscop erotic: Ispitele din zodiac care fac bărbaţii să păcătuiască

Frumoase, sexy si fermecatoare, divele zodiacului ii atrag ca un magnet pe barbati, care ajung sa fie sclavii lor pe vecie. Iata in ce zodii sunt nascute femeile care fac barbatii sa pacatuiasca.

RomaniaTV.net
22 ian. 2018, 10:04
Horoscop erotic: Ispitele din zodiac care fac bărbaţii să păcătuiască

Leu

Femeia Leu e expansiva, plina de viata, rade mereu cu gura pana la urechi, facandu-se auzita. Reuseste sa atraga usor atentia cu vocea sa puternica, dar si cu ceea ce are de spus. E o amazoana in carne careia ii place sa starneasca jocul seductiei. E o amanta perfecta, care stie sa atinga din priviri. Cand imbina emotiile cu placerea fizica, rezultatul este divin. Atitudinea sa ispititoare trezeste curiozitatea, dorinta si sporeste adrenalina.

Scorpion

Pasionala, fierbinte si impulsiva, femeia din Scorpion e spontana si vesela, foarte comunicativa si mereu gata sa flirteze. Adora aventura si este foarte priceputa in a starni pasiuni in dormitor. Niciun barbat nu ii poate rezista, iar cel care va pica in mrejele ei o va iubi la nebunie. Fiindca i-a dat Dumnezeu tot ce-i trebuie unei femei: frumusete, inteligenta, farmec, feminitate, trasaturi care ii ofera o atitudine extrem de sexy, de senzuala.

Varsator

Foarte sensibila, ai spune despre femeia din zodia Varsator ca este intangibila. Tocmai atitudinea ei de femeie irezistibila atrage toate privirile si ii determina pe barbati sa o doreasca. Pentru ca, nu-i asa, cetatea cel mai greu de cucerit e cea mai dorita! Femeia aceasta este foarte inteligenta si nu e neaparat usor de supus. Pentru ca ea este o diva, are lumea ei in care se simte bine. Ii place sa fie admirata, iar barbatii au toate motivele sa o faca.