Horoscop erotic: Lucruri ciudate care îi incită pe bărbaţi în funcţie de zodie

Ştiai că, de multe ori, chestiile pe care le urăşti la tine sunt incitante pentru bărbaţi? Sau că anumite atitudini şi pasiuni îi fac să te dorească din tot sufletul?

RomaniaTV.net
24 nov. 2013, 10:41
Horoscop erotic: Lucruri ciudate care îi incită pe bărbaţi în funcţie de zodie

In functie de zodie, fiecare barbat considera ca anumite lucruri sunt foarte incitante, desi pentru tine ele ar parea mai degraba ciudate.

Descopera care sunt aceste lucruri ciudate care il incita pe iubitul tau.

Berbec

Incerci din rasputeri sa arati ca modelele din reviste, mergi la sala, mananci doar frunze si folosesti tot felul de creme si tratamente pentru a avea o piele frumoasa, dar stiai ca iubitul tau considera incitante micile vergeturi de pe fese sau de pe coapse? Da, pentru tine poate parea ciudat, dar pentru el sunt pur si simplu adorabile.

Citeşte şi HOROSCOP. Combinaţii între zodii pentru sex exploziv

Taur

Mari iubitori de adrenalina si senzatii tari, barbatii Taur considera ca femeile care practica sporturi masculine sunt super sexy. Sa nu te mire daca iubitul tau intoarce capul dupa o tipa care conduce o motocicleta, desi tie ti se pare o ciudata si jumatate.

Citeşte şi Horoscop: Ce aşteptări are de la tine în pat, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Pe barbatii Gemeni ii incita femeile usor ametite, care rad intruna si nu ezita sa faca gesturi penibile in public. Asa ca, data viitoare cand bei un pahar in plus, sa nu-ti fie rusine de starea euforica prin care treci.

Rac

Uneori, barbatul Rac poate considera incitante lucuri de-a dreptul ciudate, cum ar fi filmele porno cu femei supraponderale, in varsta sau hentai.

Citeşte şi Horoscop dragoste: Ce defect te împiedică să găseşti bărbatul potrivit

Leu

De multe ori, femeile evita sa injure sau sa foloseasca anumite cuvinte obscene cand sunt barbati in preajma, de teama sa nu fie considerate vulgare, dar barbatul Leu considera ca vorbele murdare spuse de o femeie sunt super incitante.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.