HOROSCOP: Eşti pregătită să te căsătoreşti? Vezi ce zic astrele

Se întâmplă de foarte multe ori să fim implicate emoțional într-o relație, însă să nu fim sigure de partener sau de sentimentele care ne încearcă. Uneori mai avem tendința să credem că poate nu e alesul și altcineva ne așteaptă la colț de drum.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 06:53
HOROSCOP: Eşti pregătită să te căsătoreşti? Vezi ce zic astrele

Toate aceste neindoieli se regăsesc la unele zodii, însă altele sunt de-a dreptul sigure și nu se abat de la calea lor. Haideți să vedem în cele ce urmează ce spun astrele, dacă dumneavoastră sunteți pregătită să vă căsătoriți sau nu.

Berbec

Nu sunteți o persoană chiar atât de stabilă din acest punct de vedere, dar vă doriți tot timpul parteneri chiar dacă să nu se concretizeze relația dintre voi doi. Vă plac aventurile și nu sunteți pregătită pentru o căsătorie.

Taur

Da, dumneavoastră tot timpul numai căsătorie aveți în minte, cu oricine v-ați întâlni. Încercați să duceți discuția doar în acest sens pentru a vedea dacă merită să vă implicați în relația respectivă sau nu.

Gemeni

Nu e pentru dumneavoastră. Da, poate cel mult o relație frumoasă, de durată însă în mod clar nu căsătorie, decât după vârstă de 35 ani.

Citeste articolul complet pe YVE.ro.