HOROSCOP: Fără cine nu poţi trăi în funcţie de zodie

Fiecare persoană are micile sale obsesii la care nu ar renunța pentru nimic în lume. Află din acest horoscop fără cine/ce nu poți trăi în funcție de zodie!

20 sept. 2018, 09:01
HOROSCOP: Fără cine nu poţi trăi în funcţie de zodie
  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)
  • Berbecii nu pot trăi fără telefonul mobil. Nativii din această zodie iubesc să comunice, iar rețelele sociale reprezintă locul perfect pentru a lua legătura cu cei apropiați și pentru a fi la curent cu noutățile din jur.

    • Taur (21 aprilie – 20 mai)

    Taurii iubesc mâncarea mai presus de orice. Pentru ei, mâncarea este mai mult decât o necesitate și nu ar renunța niciodată la capriciile lor, chiar dacă ar deveni un obicei nesănătos.

    • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

    Gemenii nu ar putea trăi într-o lume în care să nu aibă nimic nou de descoperit. Firi profunde, nativii din această zodie sunt însetați de cunoaștere și încearcă întotdeauna să găsească o semnificație pentru lucrurile care li se întâmplă.

    • Rac (22 iunie – 22 iulie)

    Nativii din zodia Rac nu ar putea trăi fără afecțiune. Fiind sensibili, ei au nevoie ca persoanele dragi lor să le fie alături și să le ofere căldura de care au nevoie. Racii sunt dependenți de iubire și suferă teribil atunci când nu au parte de ea.

    • Leu (23 iulie – 22 august)

    Slăbiciunea nativului din zodia Leu este vanitatea sa. Acest semn zodiacal nu poate trăi fără să primească atenție și complimente din partea celor din jurul său. Este dependent de popularitate și are nevoie să fie înconjurat de oameni care să îi confirme calitățile în permanență.

    • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

    Fecioarele nu ar putea trăi fără a face sport. Mai mult decât ceea ce ține de aspectul fizic, nativii din această zodie au grijă de sănătatea lor și consideră că sportul este cea mai bună metodă pentru a fi în formă și pentu a acumula totodată cât mai multă energie pozitivă.

    • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

    Balanțele iubesc ordinea și vor întotdeauna să știe că toate lucrurile se află la locul lor. Astfel, putem spune că și-au format o mică obsesie în ceea ce privește curățenia. Nativii din această zodie nu ar putea trăi fără a organiza și aranja în amănunt lucrurile din jurul lor.

    • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

    Nativii din zodia Scorpion sunt dependenți de iubire. Mai mult decât atât, ei sunt recunoscuți pentru pasiunea de care dau dovadă în relația cu celălalt partener, mai ales în dormitor. Scorpionii nu ar putea trăi fără să aibă parte de acest tip de afecțiune.

    • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

    Săgetătorii nu ar putea trăi fără aventură. Ei s-au născut pentru ea! Sunt mereu în căutare de noi experiențe, fie ele chiar și riscante. Nativii din această zodie vor accepta întotdeauna provocările, fără a sta pe gânduri!

    • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

    Capricornii sunt firi productive și determinate. Cu toate acestea, uneori pot fi un pic prea obsedați atunci când vine vorba de serviciul lor. Nativii din această zodie nu vor lăsa niciodată lucrurile pe jumătate făcute, chiar dacă asta înseamnă o epuizare totală de energie pentru ei. 

    • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

    Nativii din zodia Vărsător nu ar putea trăi fără reguli. Pentru ei, regulile nu sunt plictisitoare, ci există pentru a fi respectate și pentru a face ca lucrurile să fie mai bine organizate.

    • Pești (19 februarie – 20 martie)

    Peștii nu ar putea trăi sub nicio formă fără iubire. Adoră să o ofere și îi bucură enorm atunci când o primesc. Iubirea ajută nativii din această zodie să se dezvolte din toate punctele de vedere.