Horoscop: „Fată bătrână” sau cuceritoare de profesie. Află cum eşti, în funcţie de zodia ta

Fiecare femeie visează la o dragoste ca în poveşti, dar de cele mai multe ori "printul" se lasă aşteptat şi este nevoie de iniţiativă din partea sexului frumos. Atitudinea face diferenţa, iar o femeie "de modă veche" nu va reuşi niciodată să cucerească cu adevărat un bărbat.

04 dec. 2014, 09:12
Horoscop: „Fată bătrână” sau cuceritoare de profesie. Află cum eşti, în funcţie de zodia ta

Zodia este foarte importanta, exista anumite tresaturi de comportament care nu pot fi schimbate, iar acestea se vor reflecta in actiunile de zi cu zi. Unele femei prefera sa stea in asteptarea unei „minuni”, in timp ce altele isi iau inima in dinti si trec la atac.

Tu ce fel de femeie esti? „Fata batrana” sau cuceritoare? Afla acest lucru, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Femeile Berbec sunt foarte incapatanate si indraznete, ele nu ezita deloc in momentul in care vor sa faca o noua cucerire. Din contra, se folosesc de toate armele pe care le au si vor face tot posibilul pentru ca „victima” sa le cada in plasa. Asadar, aceste native sunt cuceritoare innascute si nimic nu le poate scapa de sub ochii vigilenti.

Citeşte şi Horoscop Revelion 2014-2015. Surprize plăcute şi neplăcute, în funcţie de zodie

Taur

Femeile Taur sunt foarte seducatoare, ele reusesc sa intoarca toate privirile asupra lor si nu au nevoie sa apeleze la prea multe trucuri pentru a cuceri un barbat. Sunt femei puternice, cu initiativa si stiu foarte bine ce isi doresc la capitolul dragoste. Aceste native sunt cuceritoare in adevaratul sens al cuvantului.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.