HOROSCOP februarie realizat de Mariana Cojocaru: Ce te aşteaptă în a doua lună a anului

Astrologul Mariana Cojocaru avertizează că până în data de 12 februarie Mercur retrograd va predispune la accidente, blocaje pe comunicare, precum şi urgentarea finalizării unor chestiuni ce ţin de finanţe, contracte şi negocieri.

26 ian. 2015, 12:20
HOROSCOP februarie realizat de Mariana Cojocaru: Ce te aşteaptă în a doua lună a anului

HOROSCOP FEBRUARIE BERBEC

Nativii din Berbec vor avea parte de regrupări, reaşezări de alianţe sau de discuţii care pot să marcheze debutul unui nou loc de muncă. Aceste schimbări pot atinge şi planul sentimental, dar şi pe zona care ţine de viaţa personală. Cei tineri sunt favorizaţi, iar într-o astfel de perioadă trebuie să se gândească de două ori înainte de a acţiona.

Berbecii vor trebui să facă ceva ce ţine de trecuri, grupările care ţin de parteneriate, de echipă, de breaslă, asociaţii sau fundaţii. Prieteniile sunt foarte importante, iar o persoană sus-pusă îi poate sprijini.

Citeşte şi Topul zodiilor cărora le place să dea ORDINE

HOROSCOP FEBRUARIE TAUR

Taurii au parte de o perioadă în care trebuie să îşi onoreze toate promisiunile. Dacă au restanţe faţă de cineva drag este o perioadă oportună să se materializeze, iar după 12 februarie, lucrurile trebuie să intre în normalitate. Dacă nu vă onoraţi angajamentele, Marte cand va rezona cu karma negativă, vă predispuneţi la conflicte la locul de muncă şi există riscul de concediere.

Legat de sănătate, anumite afecţiuni în formă latentă ar putea necesita intervenţia medicului. Este bine ca până pe 15 februarie să faceţi investigaţii sau să urmaţi un tratament ca să nu ajungeţi la mâna medicului.

HOROSCOP FEBRUARIE GEMENI

Gemenii au parte de tot felul de piedici, de bariere sau blocaje pe zona de comunicare. După data de 12 februarie o să reveniţi la o stare de spirit mai bună, veţi fi mai optimişti, mai deschişi către nou şi către dorinţa de a atrage profit. Cu ambiţe şi entuziasm puteţi muta munţii din loc.

Citeşte şi Top 3 cele mai sexy zodii: Vezi dacă te numeri printre ele

Gemenii trebuie să fie foarte atenţi pe zona ce ţine de accidente, de relaţii conflictuale într-un cerc de prieteni. Tensiunile vin de la persoane mai incisive, mai agresive, iar voi va trebui să îi temperaţi.

HOROSCOP FEBRUARIE RAC

Racii trebuie să se grăbească încet, mai ales când numără banii la casierie sau când achiziţionează un bun. Într-o perioadă cu Mercur retrograd nu prea se recomandă să se cumpere obiecte de valoare deoarece există riscul de defecţiuni

Cei care nu au o relaţie foarte bună cu superiorii sau cu autorităţile în astfel de perioade se pot trezi cu surprize. Să vă faceţi temele ca la carte, să fiţi drăguţi cu şeful până trece valul.

Citeşte şi HOROSCOP: 10 lucruri pe care zodia ta le detesta in viaţă. E adevarat?

HOROSCOP FEBRUARIE LEU

Leii sunt într-o perioada în care foarte importante sunt parteneriatele şi asocierile şi cele care se fac acum. Discuţiile importante se poartă în spatele uşilor închise. Este prezentă Luna Neagră pe casa banilor, bunurilor şi tranzacţiilor, deci nu este un aspect bun. Mişcările retrograde de trupe vă pune într-o ipostază inedită în care nu trebuie să manifestaţi orgoliu, ci doar demnitate.

Un noroc neaşteptat se poate contua după 12 februarie. Însă, cei care au umblat cu ocaua mică vor avea parte de veşti şocante.

HOROSCOP FEBRUARIE FECIOARA

Fecioarele trebuie să fie foarte atente la sănătate. Luna neagră şi Mercur nu susţin sănătatea. Anumite secrete vor ajunge publice, însă acest lucru va transforma un dezavantaj într-un mare avantaj.

Situaţiile se vor schimba de la o zi la alta, dar la nivel macro, acest modificări vor fi foarte vizibile după data de 12 februarie.

HOROSCOP FEBRUARIE BALANTA

Balantele vor avea parte în februarie de confesiuni, fie că îşi doresc ele, fie că cineva foarte apropiat le va fi în preajmă. Cele mai multe Balanţe au nevoie de un suport afectic, în prima parte a lunii februarie. Tot ce ţine de relaţiile cu familia sau copiii sunt extrem de favorabile.

Nativii norocoşi vor trăi exazul, în timp ce alţii vor simţi gustul amar al înfrângerii. Cumpenele vor apărea şi în planul sănătăţii.

HOROSCOP FEBRUARIE SCORPION

Scorpionii pot avea parte de musafiri, Mercur retrograd le readuce în viaţă personaje importante, fie că este vorba de rude aflate la distanţă, fie că discutăm de viaţa Scorpionilor care îşi doresc să stea cu familia.

În casă pot apărea mici probleme, deci atenţie la discuţiile în contradictoriu. Va trebui să împăcaţi şi capra şi varza, adică şi cariera şi familia, deoarece aspectul astral susţine Scorpionul şi în viaţa personală.

HOROSCOP FEBRUARIE SAGETATOR

Săgetătorii trebuie să fie atenţi în plan financiar. Aceşti nativi riscă să nu ia în calcul toate cheltuielile suplimentare atunci când fac un plan financiar. Gândiţi cum faceţi planul de bătaie şi cum faceti rost de rezerve pentru acest plan.

HOROSCOP FEBRUARIE CAPRICORN

Capricornii achită datoriile în luna februarie şi vor onora promisiunile pe care le-au făcut. Au dorinţa de a găsi ceva nou şi resurse de câştig: unii se gândesc să schimbe locul, chiar adresa din buletin, alţii vor face reparaţii la maşină.

După data de 12 februarie câştigul este mult mai bine aspectat şi lucrurile reintră în normalitate. Marte şi Uranus pot anticipa probleme în casă sau una din rudele apropiate.

HOROSCOP FEBRUARIE VARSATOR

Pentru Vărsători oportunităţile nu se opresc în februarie. Însă oricât de bine s-ar simţi aceşti nativi, lucrurile nu le ies chiar aşa cum vor, se vor stresa şi vor uita unele aspecte. Mercur anunţă aspecte ce ţin de trecut şi nu numai şi îi ajută să soluţioneze problemele trecutului.

HOROSCOP FEBRUARIE PESTI

Aspectele lunii februarie sunt extrem de importante pentru că le dă muncă suplimentară Peştilor. După data de 12 februarie, Peştii vor simţi mai acut o limpezire a apelor, iar Mercur recreează alianţele la locul de muncă şi readuce echipa în normalitate.