Horoscop financiar: Cât de bine vei sta cu banii în 2014, în funcţie de zodie

Astrele dictează că trebuie doar ca alinierea planetelor să fie favorabilă fiecărei zodii, iar zodia în care te-ai născut să fie foarte mult încărcată financiar în noul an.

RomaniaTV.net
29 oct. 2013, 07:32
Horoscop financiar: Cât de bine vei sta cu banii în 2014, în funcţie de zodie

Afla cat de bine vei sta din punct de vedere financiar in 2014 in functie de zodie:

Berbec. “A fi sau a nu fi”, aceasta este expresia dupa care Berbecii se ghideaza in viata. Firi ambitioase, acestia nu renunta pana nu obtin ce si-au propus. Sunt inclinati spre arta, fi atent la acest aspect, iar banii nu vor inceta sa apara in noul an.

Taur. Cei nascuti in aceasta zodie dau dovada de foarte multa diplomatie, armonie si echilibru. Nu tanjesc dupa foarte mult ci ofera echilibrul perfect putinului pe care il detin. Iubesc natura si poate chiar din natura iti pot veni in 2014 banii. Indreapta-ti privirea catre natura si vezi ce ai putea sa faci.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât noroc vei avea în dragoste în 2014, în funcţie de zodie

Gemeni. Iti place sa cunosti totul, inveti foarte multe limbi straine tocmai din dorinta de a sti tot de oriunde. Acest lucru te va ajuta foarte mult in noul an. La job iti vor fi recunoscute meritele si este posibil ca o promovare sa iti aduca si un plus la salariu in norul an. Cresterea financiara vine si pe la tine in noul an.

Rac. Iti place turismul, adori sa cunosti culturi si stiluri de viata diverse. Iti place sa iei ce e mai bun de peste tot, tocmai de aceea in noul an, pe plan financiar lucrurile nu stau prea roz pentru tine. Iti cheltui economiile de-o viata pe aventura vietii tale. Poti fi putin mai cumpatat.

Leu. Leul in noul an va fi ca un magnet pentru bani. Ii va atrage din toate directiile fara foarte mult efort. Ai grija totusi sa inveti sa ii gestionezi, caci norocul nu va lovi mereu cu atat de multa usurinta.

Citeşte şi HOROSCOP DE IARNĂ. Cum va fi anotimpul rece pentru tine, în funcţie de zodie

Fecioara. Fecioara este foarte preocupata de munca, tocmai de aceea partea financiara pentru ea se anunta a fi pozitiva in noul an. Totusi, banii nu vor cadea din cer si Fecioara stie foarte bine acest lucru. Prin munca si daruinta vei imbunatati vizibil acest aspect.

Balanta. Fie ca sunt multi sau putini, aceasta va sti sa incline perfect balanta exact cum ii este bine. Banii nu vor intarzia sa apara, dar felul ei de a echilibra totul, va face din acestia sa para mai multi decat sunt deja.

Continuarea pe Lyla.ro.