Horoscop financiar: Pe ce cheltuiesc zodiile cei mai mulţi bani

Fiecare zodie are slăbiciunile ei și când vine vorba de cheltuit banii pe produse de care nu avem neapărată nevoie, toți avem un punct sensibil. Vezi pe ce cheltuiesc zodiile cei mai mulți bani.

RomaniaTV.net
28 apr. 2015, 11:32
Horoscop financiar: Pe ce cheltuiesc zodiile cei mai mulţi bani

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru cumpărăturile lor impulsive. Aveai 100 de lei pentru ultima săptămână înainte de salariu și nu mai aveai pâine? Până marți ai cheltuit deja 95 de lei pe haine și intri în panică, gândind câte felii de pâine să mănânci pe zi ca să îți ajungă până la salariu.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodiile care vor face mulţi bani în mai 2015

Taur

Taurii sunt gurmanzi, foodies și tot ce ține de mâncare, alimentație și, implicit, diete îi interesează teribil de tare. Dacă nu știi pe ce s-au dus banii din ultima lună și cum ai rămas dator pe la prieteni pentru a plăti facturile, uită-te în frigider, gândește-te de câte ori ai încercat un restaurant nou și vezi dacă nu cumva cămara e plină cu delicatese rare.

Gemeni

Gemenii au pretenții de oameni foarte inteligenți și culți, astfel că o mare parte din banii lor se duc pe cărți. Fie ele de autodezvoltare, de istorie, sau de rețete culinare, gemenii cheltuiesc sume impresionante și chiar renunță la alte plăceri pentru un volum la reducere.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.