Horoscop financiar vară 2015: Cum stai cu banii în lunile iunie, iulie şi august

Horoscop financiar vară 2015: Pe parcursul lunilor iunie, iulie și august, Leii trebuie să economisească bani, iar Capricornii au noroc în afaceri, potrivit Bewoman.ro.

20 mart. 2015, 14:05
Horoscop financiar vară 2015: Cum stai cu banii în lunile iunie, iulie şi august

Horoscop financiar vară 2015 Berbec

În aceste luni, Berbecul se va bucura de o situație financiară bună, însă nu trebuie să arunce banii pe lucruri inutile de care nu se folosesc. Înainte de a cumpăra ceva, trebuie să vă gândiți bine și să lăsați achizițiile prea mari pentru vremuri mai bune, acum nu este cel mai bun timp pentru a le face.

Citeşte şi Horoscop: Impactul ECLIPSEI de soare asupra RELAŢIEI, în funcţie de zodie

Horoscop financiar vara 2015 Taur

In timpul acestor luni, situatia financiara a Taurului va fi destul de stabila. Cu toate acestea banii nu vor cadea din cer. Va trebui sa investiti mult timp si efort, daca doriti cu adevarat sa imbunatatiti standardul de viata.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt numerele care îţi poartă noroc, în funcţie de zodie

Horoscop financiar vara 2015 Gemeni

In aceste luni de vara, Gemenii vor trebui sa se multumeasca numai cu salariul primit. Nu trebuie sa va asteptati sa primiti cadouri generoase de la rude sau alte persoane. In general, bugetul lor va fi stabil. Daca sunteti ingrijorati de lipsa banilor, amintiti-va mereu ca exista oameni a caror situatie financiara este mult mai rea decat a dvs.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.