Horoscop grecesc: Zeitatea care te ocroteşte în funcţie de zodie

Ştiai că fiecare zodie este ocrotită de o zeitate? Zeii Olimpului se află într-o strânsă legătură cu astrele, constelaţiile pe care acestea le formează şi caracteristicile semnelor zodiacale. Aceştia împrumută nativilor diverse trăsături şi, conform mitologiei greceşti, ocrotesc zodiile pe care le reprezintă. Află care este zeitatea care te ocroteşte în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
22 apr. 2016, 12:26
Horoscop grecesc: Zeitatea care te ocroteşte în funcţie de zodie

Berbec – Atena

Zodia ta sta sub guvernarea zeitei Atena, fiica Zeus, considerata a fi patroana mintilor creative si a mestesugurilor. Ai imprumutat din setul de calitati al Atenei setea de nou, puterea de initiativa, ambitia, pasiune a pe care o investesti in orice activitate intreprinzi, precum si abilitatile incontestabile de a-i conduce pe altii.

Taur – Geea

Zeitatea care iti ocroteste zodia este Geea, considerata a fi divinitatea din care s-au nascut celelalte zeitati. Ea reprezinta creatia, renasterea si maternitatea, de unde si dragostea ta infinita pentru familie si cei dragi tie. La fel ca Geea, ai puterea de a depasi orice obstacol, fiind „stalpul” casei tale si furnizorul de echilibru si stabilitate de toate felurile.

Citeşte şi  Horoscop grecesc: Care este cel mai mare defect al fiecărui nativ

Gemeni – Calliope

Zodia ta este guvernata de zeita Calliope, patroana artelor si a oratoriei. Ai mostenit de la Calliope dragostea pentru frumos, abilitatile extraordinare de comunicare, dragostea pentru oameni si socializare, sarmul aparte si diplomatia in orice situatie a vietii.

Rac – Demetra

Zeitatea care iti ocroteste zodia este Demetra, patroana maternitatii, care a trecut prin suferinta crunta de a-si pierde fiica in mainile intunecatului Hades. La fel ca o mama dedicata, iti aperi cu indarjire familia, visezi la propriul camin in care copiii tai sa creasca fericiti si te temi de fortele exterioare, care ar putea sa iti perturbe linistea.

Citeşte mai mult pe acasă.ro