HOROSCOP: Greşeala care îţi RUINEAZĂ viaţa în 2017, în funcţie de zodie

Astele îţi dezvăluie greşeala care îţi ruinează viaţa anul acesta!

22 feb. 2017, 12:17
HOROSCOP: Greşeala care îţi RUINEAZĂ viaţa în 2017, în funcţie de zodie

Berbec

Eşecul este garantat în cazul tău dacă te mulţumeşti cu mai puţin decât eşti capabil. Ai nevoie de o viaţă care să îţi scoată în cale noi aventuri în fiecare zi. Nu ar trebui să te mulţumeşti cu puţin, fiindcă în scurt timp vei fi răpus de plictiseală şi te vei simţi lipsit de vlagă. Atitudinea ta pozitivă şi perspectiva optimistă asupra vieţii sunt două dintre cele mai mari calităţi pe care le deţii, aşa că nu le irosi.

Taur

Permiţi stresului şi anxietăţii să te copleşească? Este greşeala care îţi va pava calea către eşec. În loc să te ambalezi din cauza unor factori pe care nu îi poţi controla, respiră, concentrează-te asupra lucrurilor pe care le poţi schimba şi adaptează-ţi modul de gândire astfel încât să accepţi situaţiile pe care nu le poţi influenţa.

Gemeni

Vei avea mult de pierdut dacă alegi să îţi faci griji cu privire la ce cred şi spun alţii despre tine. Fii sincer cu tine însuţi şi acţionează întocmai! Nu lăsa teama de a fi judecat greşit să te ţină în loc. Gura lumii va vorbi oricum, aşa că încearcă să faci tot ce îţi aduce bucurie, alege să te simţi confortabil spunând exact ce ai pe suflet şi nu lăsa părerea celorlalţi să te schimbe dacă tu nu consideri oportună o schimbare.

Rac

Dacă te implici în prea multe proiecte, rişti să te arzi! Conştientizează că îţi place să faci lucrurile conform propriului ritm, care oscilează adesea. Aşadar, nu e cazul să te întinzi mai mult decât ţine plapuma, fiindcă vei resimţi obligaţia de a duce totul la bun sfârşit, în detrimentul lucrurilor care îţi fac cu adevărat plăcere.

Leu

Dacă alegi să gândeşti prea mult, ai de pierdut. Simţi nevoia de a fi important şi preţuit de către cei din jurul tău, însă vei nimici orice urmă de apreciere având senzaţia că nu eşti niciodată suficient de bun. Nu-ţi lăsa mintea să umble pe coclauri doar pentru că unii nu te apreciază aşa cum ar trebui. E problema lor! Pe unii s-ar putea chiar să fie benefic să îi laşi în urmă, fiindcă tu eşti în continuă evoluţie, iar ei rămân pe loc. E greu şi deloc plăcut, însă nu poţi să păstrezi pe cineva cu forţa în viaţa ta. Concentrează-te asupra celor care te apreciază cu adevărat.

Fecioară

Ai numai de pierdut dacă alegi să îţi ţii emoţiile în frâu. Încetează să mai ţii totul în tine, până simţi că explodezi. Spune ce ai pe suflet şi alege o persoană de încredere căreia să îi dezvălui ce te apasă. Dacă ideea de a-ţi comunica problemele nu te atrage, măcar alege să te destresezi cu o sesiune de yoga sau o altă modalitate sănătoasă de relaxare.

Citeşte mai multe pe feminis.ro