Horoscop ianuarie 2015: Care sunt zilele cele mai norocoase ale lunii?

Horoscop lunar ianuarie 2015: Gemenii pot avea probleme cu banii și discomfort după Sărbători, iar Scorpionii simt afecțiune din partea persoanei iubite.

18 dec. 2014, 15:39
Horoscop ianuarie 2015: Care sunt zilele cele mai norocoase ale lunii?

Horoscop Berbec ianuarie 2015

În dragoste veți trece prin multe schimbări frecvențe și emoționale. Încercați să vă limitați cheltuielile. La locul de muncă, există riscul de faliment. Nu aveți probleme de sănătate, însă nu trebuie să neglijați nici cel mai minor disconfort. Zile norocoase ale lunii: 1, 4, 21. Zi norocoasă: marți.

Horoscop Taur ianuarie 2015

În dragoste aveți o relație echilibrată și pasionala cu partenerul dvs. Norocul în bani vă însoțește pretutindeni. La locul de muncă, trebuie să aveți încredere în intuiția și personalitatea dvs. Este posibil să aveți probleme de sănătate la stomac. Zile norocoase ale lunii: 2, 5, 24. Zi norocoasă: vineri.

Horoscop Gemeni ianuarie 2015

În relația de cuplu trebuie să fiți mai romantici și să depuneți eforturi pentru a-i acorda mai mult timp partenerului. Astrele nu sunt favorabile în ceea ce privesc bani. La locul de muncă nu vor exista schimbări. După sărbători, poate apărea un disconfort abdominal, așadar trebuie să mâncați încet. Zile norocoase ale lunii: 3, 12, 17. Zi norocoasă: luni.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO