Horoscop ianuarie 2018 pentru toate zodiile: Ce ţi-au rezervat astrele în prima săptămână din an

Află ce-ți rezervă astrele în prima săptămână din noul an!

01 ian. 2018, 12:43
Horoscop ianuarie 2018 pentru toate zodiile: Ce ţi-au rezervat astrele în prima săptămână din an

BERBEC :

S-ar putea să întâlnești o persoană nouă ,ceea ce înseamnă că te vei împlini pe plan sentimental. Dacă mergi la cumpărături, încearcă să nu cheltui toți banii. Gândește-te și la săptămânile viitoare. Așteaptă câteva zile până să faci investiții serioase.

TAUR:

În această săptămână vei rezolva problemele de cuplu. Aceste probleme nu amenință stabilitatea cuplului , dar pot strica buna dispoziție din relație. Vei avea o situație financiară mai stabilă pentru că ți se vor dezvolta afacerile. Dacă faci sacrificiile necesare, te vei putea bucura de reușită.

GEMENI:

Din punct de vedere sentimental, nativii din această zodie trec printr-o perioadă bună din punct de vedere sentimental. Încearcă să faci investiții inteligente și dacă nu știi să faci asta, încearcă să nu cheltui foarte mult. Treci printr-o perioadă bună și ar trebui să înveți din asta pentru viitor.

RAC:

În această perioadă vei întâlni persoana potrivită care își dorește o relație serioasă ca și tine. Este posibil să ai parte de o cină romantică sau de plimbări în doi. Pe plan financiar, prudența este obligatorie. Vei avea de câștigat dacă vei face investiții rezonabile.

LEU:

Relația de cuplu merge bine pentru că tu și partenerul tău vă doriți aceleași lucruri. Aveți amândoi independență, dar și planuri comune. Trebuie să iei în calcul orice venit în plus pentru că în această săptămână vor fi numeroase oportunitățile de acest gen. Trebuie să dai dovadă de prudență, indiferent dacă îți merge bine pe plan financiar.

FECIOARĂ:

Pasiunea te va duce în al nouălea cer. Astrele se aliniază și vei putea gusta din toate plăcerile amoroase. Femeile sunt mai fermecătoare ca niciodată,iar bărbații au mare succes în această perioadă. Nu trebuie să iei decizii pripite legate de bani în această săptămână pentru că s-ar putea să fii dezamăgit. Trebuie să fii prudent.

BALANȚĂ:

Este posibil să te îndrăgostești mai tare ca niciodată, ceea ce te va face să te simți în al nouălea cer. Deși va fi scurt și intens, asta nu înseamnă că nu trebuie să trăiești momentul. Dacă ai probleme cu banii, săptămâna aceasta situația se va ameliora, iar dacă ești printre norocoșii care nu au astfel de probleme, este timpul să faci investiții.

SCORPION:

Astrele sunt de partea ta, te ajută să restabilești armonia în cuplu. Este ,deci, momentul să îngropi securea de război. Intuiția te ajută să faci investiții profitabile. Trebuie doar să ai încredere în această intuiție pentru că te va atenționa când trebuie să închei un contract sau o colaborare.

SĂGETĂTOR:

Tinzi să vezi lucrurile dintr-un singur unghi, cel care îți surâde ție. Asigură-te că sentimentele partenerului tău sunt sincere. Astrele îți permit să-ți ameliorezi situația financiară. Trebuie să eviți cheltuielile inutile și să te organizezi mai bine.

CAPRICORN:

Ai tendința să visezi la o altă persoană decât la partenerul de viața, însă asta nu ține foarte mult. E mai bine așa pentru că nu ar fi dus nicăieri. Problemele financiare s-ar putea să facă această perioadă puțin mai dificilă. Astrele îți vin în ajutor pentru a ieși din această situație ,însă trebuie să ai grijă pentru probabil o să ai și datorii dacă cheltui prea mult.

VĂRSĂTOR:

Te vei atașa de o persoană nouă din viața ta, însă acest lucru te va face să te simți prizonier în viața de cuplu. Nu ceda tentațiilor dacă nu este ceva serios. Îți place să te lauzi cu statutul tău social, însă acest lucru te va supune unor cheltuieli pe care nu o să le mai poți susține. Încearcă să nu faci prea multe datorii în procesul de a le arăta altora câți bani ai.

PEȘTI:

Chiar dacă ești o persoană ocupată, încearcă să-ți faci timp și pentru partener și pentru familie. Viața de cuplu este într-o lumină favorabilă, iar dacă ai probleme în viața amoroasă acum este momentul să le rezolvi. Astrele o să-ți permită să-ți ameliorezi situația financiară. Trebuie să te organizezi și să eviți cheltuielile inutile.