Horoscop ianuarie Astrocafe.ro. Schimbări în plan sentimental, etape noi în plan financiar

Horoscop ianuarie Astrocafe.ro. Iata previziunile astrologice pentru luna ianuarie. Horoscop complet pentru toate zodiile, de la AstroCafe.ro.

03 ian. 2018, 20:21
Horoscop ianuarie Astrocafe.ro. Schimbări în plan sentimental, etape noi în plan financiar

Berbec

O lună dinamică în plan socio-profesional. Discuții ample cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale, un carusel interesant de situații, dar dificil de înțeles la prima vedere. Se recomandă prudență și reține cele discutate la locul de muncă. Unii îți pot contesta poziția în cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea șefilor și colegilor va lăsa de dorit. Cheltuieli majore comune cu alții, dar și implicare în investiții financiare de anvergură. Relațiile cu prietenii se remarcă în a doua parte a lunii, prin discuții interesante, activități plăcute desfășurate în comun, fiind șanse să te împrieteneși cu oameni de bună calitate. Schimbări în plan sentimental, conturându-se un final de etapă. Fii deschis către alte relații și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Taur

Relațiile parteneriale sunt foarte active prin discuții ample, importante, dar și prin desfășurarea unor activități comune deosebite. Este vremea să te desprinzi din parteneriatele neprofitabile, indiferent că este vorba despre relația matrimonială sau despre colaborări profesionale. Cu siguranță unele parteneriate se vor destrăma fie că vrei, fie că nu. Mentalul este foarte agitat, iar avalanșa de gânduri care îți inundă mintea te obosește pe de o parte, iar de pe de alta te ajută să înțelegi anumite aspecte ale personalității tale ce trebuie îmbunătățite. Planuri de călătorii îndepărtate, discuții cu persoane străine, călătorii propriu-zise, dar și orientarea eforturilor spre abordarea unor cursuri și studii pe termen lung.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO