Horoscop: Iată cele 4 zodii de oameni ambiţioşi şi puternici

Încă din copilărie ne visăm Superman sau eroine cu puteri magice, însă atunci când ne maturizăm depinde de noi dacă reuşim să ne ridicăm cât de cât la nivelul personajelor pe care ni le-am imaginat până atunci. Culmea e că mai depinde şi de astre.

RomaniaTV.net
09 ian. 2017, 14:09
Horoscop: Iată cele 4 zodii de oameni ambiţioşi şi puternici

Leu

Oamenii nascuti in zodia Leu sunt, de departe, cei mai puternici. Sunt stapani pe ei, ambitiosi si stiu ce vor de la viata. Sunt nascuti cu spirit de lider si cel mai adesea chiar ajung in pozitii importante de conducere in care se vor descurca excelent. Sunt incapatanati si nimic din ceea ce vor nu ramane nefacut. Uneori chiar exagereaza, devenind greu de suportat de cei din jur.

Citeşte şi  Horoscop: Iată care sunt cele mai egoiste zodii

Balanta

Puternice sunt si Balantele. Si nu atat fizic, pentru ca de obicei au o constitutie destul de firava, de fragila, cat psihic. Sunt rezistente la stres si fac fata cu brio perioadelor incarcate de la serviciu, dar si celor din viata de familie. Reusesc sa treaca peste necazuri si sa faca apoi ceea ce isi doresc. Tocmai pentru ca are incredere in sine si tinde pentru functii de conducere, in care inregistreaza succese remarcabile.

Citeşte continuarea pe studentie.ro