Horoscop ţigănesc mai 2017: O lună imprevizibilă, cu multe oportunităţi

Horoscop țigănesc mai 2017. A cincea lună din an este plină de provocări pentru majoritatea zodiilor.

RomaniaTV.net
30 apr. 2017, 06:15
Horoscop ţigănesc mai 2017: O lună imprevizibilă, cu multe oportunităţi

Horoscop țigănesc mai 2017

PUMNAL – BERBEC: Luna vine cu multe oportunități, însă așa cum se zice în popor, Dumnezeu îți dă, dar nu îți pune în traistă. Trebuie să facă și ei ceva pentru prosperitate.

COROANA – TAUR: Luna mai vine cu multe călătorii pentru cei născuți în zodia Coroanei. Vor călători de plăcere, dar și în interes de serviciu. Vor cunoaște persoane importante.

SFEȘNIC – GEMENI: Pentru acești nativi se recomandă mai multă implicare, mai multă comunicare cu cei din jur. Doar verbalizându-și dorințele și așteptările vor putea reuși să ajungă departe în viață.

ROATA – RAC: Pentru nativii zodiei Roată, luna este plină de imprevizibil încă din primele zile. Apar o serie de evenimente neplăcute, din senin.

STEAUA – LEU: Pentru Leii din zodiacul țigănesc mai este o lună perfectă pentru a-și îmbogăți cunoștințele. E o perioadă roz din toate punctele de vedere.

CLOPOT – FECIOARĂ: Probleme peste probleme. Așa poate fi definită pe scurt luna mai pentru acești nativi. Lucrurile evoluează într-un mod nedorit, însă cu ajutorul perspicacității de care dau dovadă, vor depăși cu bine orice situație.

Citește continuarea pe revista Teo