HOROSCOP: Impresia pe care o laşi la prima vedere în funcţie de zodie

Vrei să ştii care este prima impresie pe care o laşi atunci când cunoşti oameni noi? Ei bine, zodia ta te trădează.

RomaniaTV.net
10 iul. 2015, 08:23
HOROSCOP: Impresia pe care o laşi la prima vedere în funcţie de zodie

Berbec

Nu eşti cea mai carismatică persoană la prima vedere. Îţi place să te contrazici şi asta nu te ajută să faci o primă impresie bună. Fii sigură însă că la a doua întâlnire vei cuceri pe oricine.

Taur

Eşti fermecătoare încă de la prima vedere, însă ai ceva care ţine totuşi oamenii la distanţă şi care îi determină să aştepte ca tu să fii cea care îi abordează, nu invers. Ai obiceiul de a face favoruri încă de la prima întâlnire, aşa că e greu să nu cucereşti inimile tuturor.

Citeşte şi Topul zodiilor cărora le place să facă sex cu necunoscuţi

Gemeni

Degajaţi şi sociabili, Gemenii nu au o problemă atunci când vine vorba despre cunoştinţe noi. Totuşi, ai tendinţa de a îi convinge pe cei din jur să procedeze aşa cum vrei tu chiar de la prima vedere iar asta le poate inspira teamă celor care abia te cunosc.

Rac

Nativii din această zodie sunt, pur şi simplu, adorabili. E imposibil să nu placi un Rac de la prima vedere şi să nu îţi vină să îi povesteşti toată viaţa ta e parcă ar fi un vechi prieten.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor care au şansa să câştige Vocea României anul acesta

Leu

La prima vedere, tu eşti practic peste tot, eşti în centrul atenţiei. Oamenii spun că eşti un lider înnăscut, tocmai de aceea ai şanse să enervezi multe persoane. Cel mai probabil îţi place să dramatizezi, iar asta se vede din prima. Iar din aceste motive, prima impresie pe care o laşi îi determină pe oameni să te evite.

Citeşte mai multe pe feminis.ro.