Horoscop: În ce locuri cucereşti cel mai uşor, în funcţie de zodia ta

Află unde trebuie să îţi încerci norocul în dragoste şi unde ai şansele cele mai mari de a-ţi găsi alesul inimii.

22 nov. 2013, 23:58
Horoscop: În ce locuri cucereşti cel mai uşor, în funcţie de zodia ta

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Poţi cuceri foarte uşor la sedinţe, conferinţe sau orice altfel de activitate de acest gen. Cunoştinţele tale în domeniu şi siguranţa pe care o transmiţi atunci când eşti pe subiect te face să fii o femeie irezistibilă. Toţi vor fi încântaţi de personalitatea ta şi de vestimentaţia ta office.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Eşti o fire foarte reţinută şi decentă, aşa că nu îţi stă în caracter ca tu să faci primul pas într-o relaţie. Dacă faci un efort iar disperarea te împinge să te schimbi, atunci încearcă să le faci ochi dulci bărbaţilor pe plajă sau pe pârtie. Apoi lasă-i pe ei să vină la tine dacă sunt interesaţi, semnalul a fost trimis de tine!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Poţi cuceri foarte uşor într-un mediu select şi plin de oameni inteligenţi. Pentru că eşti mereu cu vorbele la tine, îţi va fi foarte uşor să faci faţă oricărei discuţii. Stilul tău comunicativ îi va da pe spate pe bărbaţii stilaţi care te înconjoară.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativa din Peşti pare foarte puternică atunci când este înconjurată de prieteni. Aflată în mediul ei, îi va fi foarte uşor să se manifeste în voie. Frecventează barurile într-o companie plăcută şi cu cât mai multe prietene sexi, şi vei atrage destul de mulţi bărbaţi.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu îţi este foarte greu să agăţi, dar dacă te-ai plictisit deja de locurile pe care le frecventezi des, ar trebui să schimbi puţin peisajul. Pleacă alături de prietenele tale într-o excursie, într-un alt oraş sau ţară. Acolo vei putea să te manifeşti mult mai natural şi vei fi mai îndrăzneaţă. Acolo poţi să îţi găseşti jumătatea.

Citeşte mai mult pe eva.ro