Horoscop. Indicii care îţi arată că nu e atras de tine, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Chiar dacă tu îl placi la nebunie, e posibil ca el să nu simtă acelaşi lucru. Descoperă cum să-ţi dai seama că vrea să fugă cât mai departe de tine!

25 apr. 2014, 03:22
Horoscop. Indicii care îţi arată că nu e atras de tine, în funcţie de zodia lui

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nativul din Taur nu îşi poate face o părere despre tine după doar o întâlnire, dar dacă deja v-aţi văzut de 3 ori şi el nu a încercat nici să te ia de mână, atunci clar nu e atras de tine. Dacă îl inviţi acasă pentru a cina împreună, iar el te refuză, atunci nu mai există dubii că nu ştie cum să îşi facă curaj ca să scape de tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă la primele întâlniri era foarte comunicativ, iar acum este foarte distant faţă de tine, înseamnă că nu eşti ceea ce şi-a imaginat el în primele clipe. Chiar dacă a avut cele mai bune intenţii, e posibil ca pe parcurs să-şi fi dat seama că nu îl atragi aşa cum şi-ar fi dorit.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din Rac nu se avântă aşa de uşor într-o relaţie, aşa că nu te aştepta să facă ceva anume ca să îţi poţi da seama dacă te place sau nu. Testează-l şi încearcă să îl săruţi sau să îl iei de mână, şi dacă bate spre retragere este clar că nu e convins că te vrea.

Leu (22 iulie – 22 august)

Îţi poţi da seama foarte uşor dacă nativul din Leu este atras de tine, aşa că încearcă să îl testezi. Dacă chiar îl placi, fă-i complimente, răsfaţă-l şi vezi dacă primeşti acelaşi lucru în schimb. Dacă nu se întâmplă acest lucru, atunci clar nu îi stârneşti interesul.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este foarte critic şi perfecţionist, aşa că nu se va feri să îţi facă observaţii chiar dacă nu vă cunoaşteţi de prea mult timp. Dacă aceste lucruri nu se întâmplă, înseamnă că nici măcar nu se mai oboseşte să încerce să scoată ce vrea de la tine pentru că nu îl atragi.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanţă nu trece la acţiune dacă nu vede că îţi trezeşte interesul, aşa că dacă îl placi cu adevărat, fă tu primul pas. Dacă după această etapă nu vorbeşte deschis şi nu se poartă drăgăstos cu tine, atunci e posibil ca acest bărbat să vrea să fugă de tine mai mult decât să puneţi bazele unei relaţii.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro