Horoscop inedit: Ce personaj istoric ai fost, în funcţie de zodie

Vezi ce personaj istoric ai fost, în funcție de zodie.

30 oct. 2014, 14:51
Horoscop inedit: Ce personaj istoric ai fost, în funcţie de zodie

Berbec

Luptător din fire, te răzvrătești de fiecare dată când ești martorul unei nedreptăți și ești dispus să îți pui toate armele la bătaie pentru alții. Într-o viață anterioară ai fost Avram Iancu, „Craiul Moților”, conducătorul Revoluției de la 1848 din Transilvania, scrie Unica.ro.

Citeşte şi Care e filmul vieţii tale, în funcţie de zodie

Taur

Ești o fire răbdătoare și nu fugi niciodată de responsabilitate. Îți place să rezolvi lucrurile cu grație, fără vărsare de sânge sau vorbe grele. Într-o viață anterioară, ai fost Evita Peron, a doua soție a președintelui Argentinei Juan Peron. Chiar dacă a ajuns în politică din lumea showbizului, a câștigat rapid dragostea poporului său și a devenit unul dintre cele mai importante personaje ale țării. Pe lângă sprijinul pe care i l-a acordat soțului său, a avut o carieră politică înfloritoare, militând pentru votul femeior și reușind să obțină acest drept în 1947.
 
Gemeni

Tu ai o personalitatea complexă și ești foarte greu de înțeles de cei din jur. Îți plac petrecerile și renunți ușor la prieteni vechi, pentru cei noi. Ai fost Carol al II-lea al Angliei, cunoscut ca „Monarhul vesel”, datorită poftei de viață și a faptului că a readus normalitatea, după epoca lui Oliver Cromwell și a puritanilor. Era căsătorit cu Ecaterina de Bragnaza, care nu putea să îi ofere copii, dar acest lucru nu l-a împiedicat să aibă 12 fii cu femei diferite.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum îţi petreci timpul liber în funcţie de zodie

Rac

Ție îți place să faci lucrurile încet, dar sigur. Știi ce vrei și nu te lași până nu ajungi acolo. Ai fost Iulius Cezar, unul dintre cei mai importanți oameni ai tuturor timpurilor. A fost un politician iscusit, un diplomat priceput și a pus pasiune în tot de a realizat. În plus, era un geniu militar, fiind un personaj cheie în prăbușirea Republicii Roma și ridicarea Imperiului Roman.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.