HOROSCOP INEDIT: Cele mai longevive zodii

Nimeni nu poate prezice cu exactitate durata de viață a unui om, sau care este secretul vieții longevive. Cert este că ne putem face viața mai frumoasă și mai lungă prin obiceiurile pe care le deprindem zilnic. Ne-am familiarizat cu reclamele TV despre consumul excesiv de alcool, tutun sau zahăr. Stă în puterea noastră să ne facem traiul mai bun și de durată.

07 apr. 2015, 08:41
HOROSCOP INEDIT: Cele mai longevive zodii

Gemeni

Gemenii se trezesc în zorii zilei pentru a avea timp de toate activitățile de dinaintea muncii. Se pun pe primul loc și consideră că o stare de sănătate începe din interior. Mănâncă sănătos și fac exerciții regulat. Când se simt neliniștiți meditează și își rezolvă problemele cu calm. Pentru nativii Gemeni, o viață longevivă trebuie petrecută în jurul oamenilor. Își aleg compania cu grijă și majoritatea prietenilor au aceleași obiceiuri ca și ei.

Citeşte şi Horoscop: Top zodii cu cea mai bună condiţie fizică. Află dacă poţi avea un corp de invidiat

Rac

Pentru nativii Rac, un trai decent și longeviv înseamnă a se bucura de micile plăceri ale vieții. Profită de pauzele de la muncă, în care se recrează cu o carte sau o cafea și se bucură de evenimentele banale din jur, precum vremea însorită.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.