Horoscop inedit: Cum ar arăta vieţile zodiilor, dacă ar fi seriale de comedie

Fiecare zodie are afinităţi pentru un anumit gen de film. Însă te-ai gândit vreodată cum ar arăta zodia ta dacă ar fi un serial de comedie? Ei bine, astăzi îţi prezentăm un altfel de horoscop.

RomaniaTV.net
11 aug. 2015, 10:37
Horoscop inedit: Cum ar arăta vieţile zodiilor, dacă ar fi seriale de comedie

Berbec

Cei din zodia Berbecului sunt reprezentaţi cel mai bine de serialul „It’s Always Sunny in Philadelphia”.

Sinopsis serial: „It’s Always Sunny in Philadelphia” se învârte în jurul a patru prieteni care conduc un bar în oraşul City of Brotherly Love. Ei trebuie să depăşească diverse obstacole pentru a face ca prietenia şi afacerea lor să funcţioneze.

Citeşte şi HOROSCOP: Află ce defecte ai în funcţie de zodie

Taur

Cei din zodia Taur sunt reprezentaţi cel mai bine de serialul „Community”.

Sinopsis serial: NBC prezintă o comedie despre un grup de inadaptaţi care învaţă la Greendale Community College. Jeff Winger (Joel McHale), un avocat căruia i s-a retras diploma, se întoarce la facultate şi formează un grup de studiu. Jef şi colegii săi din grupul de studiu, învaţă, în timp, mai multe despre ei înşişi, dar învaţă multe şi despre fiecare în parte.

Gemeni

Cei din zodia Gemeni sunt reprezentaţi cel mai bine de serialul „How I Met Your Mother”.

Sinopsis serial: „How I Met Your Mother” este o comedie despre Ted (Josh Radnor) şi despre cum s-a îndrăgostit el. Totul începe atunci când cel mai bun prieten al lui Ted, Marshall (Jason Segel), aruncă bomba şi spune că urmează să îşi ceară în căsătorie iubita, Lily, educatoare la o grădiniţă. În acel moment, Ted realizează că şi el ar trebui să se pună pe treabă dacă speră să îşi găsească adevărata dragoste.

Vezi şi Previziuni astrologice pentru perioada august-decembrie 2015

Rac

Cei din zodia Rac sunt reprezentaţi cel mai bine de serialul „Friends”.

Sinopsis serial: În 1994 a apărut ideea pentru serialul „Friends”, un show despre şase prieteni din New York, pe măsură ce aceştia navighează prin viaţă şi învaţă cum să se maturizeze, mai ales că se apropie de vârsta de 30 de ani. Toată existenţa lor este influenţată de ajutorul pe care şi-l acordă reciproc pentru a trece peste obstacolele pe care viaţa le scoate în calea lor.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.