Horoscop inedit: Cum arată VIAŢA DE APOI pentru fiecare zodie în parte

Rai, Iad, Purgatoriu sau Câmpiile Elizee? Dacă nu ştii ce te aşteaptă după moarte, iată ce spun astrele despre viaţa de apoi. Vezi unde vei ajunge şi ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
31 mai 2015, 08:19
Horoscop inedit: Cum arată VIAŢA DE APOI pentru fiecare zodie în parte

Săgetător

Veseli şi comunicativi, săgetătorii nici nu vor realiza că au murit. Fiind obişnuiţi cu situaţiile periculoase şi scăparea pe muchie de cuţit, săgetătorii vor continua să bântuie acest pământ ca şi cum nici n-au trecut dincolo. După câteva secole de frustrare, săgetătorii au o şansă să se plictisească de plimbat în locurile pe unde trăiau şi vor încerca ceva nou. Să nu vă mire dacă nu vor răspunde la apel când îi chemaţi cu ritualuri şi mediumi, vor fi plecaţi în explorare.

Capricorn

Poate cea mai încăpăţânată zodie, capricornul va fi ferm convins că se duce în iad. De fapt, firea încrâncenată şi sentimentele de vină pe care le cară toată viaţa îi vor da senzaţia veşnică de dezastru pe cale să se întâmple. De fapt, capricornii nu sunt persoane triste neapărat, doar mai pesimiste şi fataliste. Cel mai probabil, această grijă şi plănuire intensivă a unui sfârşit neplăcut se va spulbera odată cu trecerea în lumea de dincolo. Capricornii vor găsi, în sfârşit pacea, după care se vor reîncarna într-o zodie mai optimistă.

Citeşte şi Horoscop: Topul zodiilor care se vor căsători după vârsta de 30 de ani

Vărsător

Vărsătorii nici nu vor observa că au murit. Firi zăpăcite şi preocupate mereu de şapte lucruri deodată, vărsătorii se vor trezi că se simt diferit. De fapt, ei au trecut dincolo atât de lin şi lent, încât nu au apucat să conştientizeze moartea. Mai greu le va fi să se obişnuiască cu colţii, fotofobia şi shaorma fără usturoi. Ca vampiri, vărsătorii se vor distra de minune, alături de tinere fecioare, bărbaţi fotomodel de lenjerie şi party-uri nebune prin cluburi selecte.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.