Horoscop: Inimile lor sunt cele mai pure. Zodii cu suflet de copil

Oricine are o latură ludică, însă nu toată lumea o şi lasă la vedere, probabil de teama de a nu se face de râs. Cu toate astea sunt câteva zodii foarte copilăroase chiar şi la vârste înaintate şi la care e o adevărată plăcere să le urmăreşti reacţiile.

RomaniaTV.net
21 dec. 2015, 12:48
Horoscop: Inimile lor sunt cele mai pure. Zodii cu suflet de copil

Iata in ce zodii sunt nascute cele mai jucause si distractive persoane:

Gemeni

Latura copilaroasa a femeii nascuta in zodia Gemeni o face irezistibila in fata barbatilor. S-ar putea spune despre ea ca e una dintre cele mai imature persoane. Ia decizii rapid, fara sa se gandeasca prea bine, face promisiuni multe si de cele mai multe ori nu reuseste sa se tina de ele. Insa nu o face cu rea vointa, ci pentru ca are o inima mare si se lasa usor dusa de val.

Citeşte şi  Horoscop: Cât de lungi sunt relaţiile în funcţie de zodie

Sagetator

Nativa din Sagetator este una dintre cele mai copilaroase femei. Ii place sa glumeasca, sa rada, sa faca jocuri de cuvinte interesante. Desi pare inocenta, este innebunita dupa sex. Ii plac jocurile de rol, care ii starnesc fanteziile. La fel, cand vine vorba despre hobby-urile sale, despre lucrurile care ii plac, uita complet de maturitate si se poarta ca un copil dus pentru prima data intr-un parc de distractii.

Citeşte mai mult pe ele.ro