Horoscop: Iubitul ideal pentru fiecare zodie

Semnul tău zodiacal oferă informaţii referitoare la personalitatea ta şi nu numai. Un alt lucru pe care trebuie să îl ştii este acela că pentru fiecare zodie există un partener ideal. Aşadar, să vedem cum arată partenerul ideal pentru fiecare zodie.

RomaniaTV.net
02 feb. 2017, 09:30
Horoscop: Iubitul ideal pentru fiecare zodie

Femeia Berbec este curajoasa si independenta. Are o gandire logica si nu se lasa coplesita de lucrurile neplacute pe care viata i le scoate in cale. Partenerul ideal poate fi Rac. Este fermecator si atras de energia femeii Berbec. Ii place provocarea de a fi cu o femeie complexa precum femeia Berbec si scoate la iveala toate calitatile acesteia. Si barbatul Pesti poate fi pertenerul perfect pentru ea. Il sensibilizeaza emotiile acesteia, iar femeia Berbec va simti ca poate avea incredere intr-un astfel de barbat.

Femeia Taur iubeste sa fie rasfatata. De asemenea, se implica in totalitate in relatiile de prietenie sau in cele amoroase. Este invaluita in mister, ceea ce ii atrage pe barbati. Barbatul Taur poate fi sufletul ei pereche. Barbatul Rac poate fi, de asemenea, iubitul ideal al femeii Taur. Se completeaza unul pe celalalt la nivel emotional.

Citeşte şi  Horoscop: Cum va fi întâlnirea în funcţie de zodia celui care te-a invitat?

Femeia Gemeni este melancolica si romantica. Nu se lasa influentata de ceilalti. Are o inima pura si crede in iubirea adevarata. Este prietenoasa, deci nu intampina dificultati in momentul in care leaga noi prietenii. Femeii Gemeni ii place aventura. Barbatul Rac poate fi sufletul ei pereche. El cauta iubirea devarata, iar ea isi doreste pe cineva care sa ii ofere iubire neconditionata. Cele doua semne zodiacale se vor intelege de minune. Si barbatul Balanta este potrivit pentru femeia Gemeni. Nu se vor plictisi unul de celalalt pentru ca se completeaza perfect din toate punctele de vedere.

Femeia Rac este ambitioasa si mereu draguta. Este atrasa de oamenii care au aceleasi pasiuni ca ale ei. Se poate lasa coplesita de emotii, dar asta datorita inteligentei sale emotionale peste medie. Are simtul umorului si ii place sa ii faca pe ceilalti sa rada. Barbatul Balanta este compatibil cu femeia Rac pentru ca o poate face sa se simta in siguranta. Lui ii place echilibrul atat la nivel personal, cat si la nivel profesional. Si Taurul poate fi iubitul ideal pentru femeia Rac. Este un barbat cu picioarele pe pamant, deci poate fi de un real ajutor pentru o femeie care se lasa controlata de emotii.

Citeşte mai mult pe Revista Teo