Horoscop IULIE 2016 – Zodiile care îţi fac norocul cu mâna lor: Scorpion, Peşti şi…

Horoscopul lunii iulie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna iulie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta.

22 iun. 2016, 13:23
Horoscop IULIE 2016 – Zodiile care îţi fac norocul cu mâna lor: Scorpion, Peşti şi…

Berbec

Pentru Berbeci luna iulie va fi una destul de dificilă. Începând cu jumătatea lunii, o mulţime de obstacole vor apărea în calea acestora, obstacole care vor reuşi, într-un final, să schimbe radical lucrurile pentru Berbeci până la finalul lunii. Schimbarea nu va fi neapărat una rea, ba poate chiar să fie o schimbare în bine. Totul depinde de nativii născuţi în această zodie şi de modul în care vor alege să rezolve problemele. Este indicat ca aceştia să nu îşi piardp vigilenţa nici măcar atunci când sunt înconjuraţi de prieteni pentru că pericolul îi pândeşte.

Pe plan profesional, vei resimţi instabilitate, mai ales în prima parte a lunii. Nu te lăsa intimidată, este o perioadă mai dficilă, care va trece rapid. Dacă îţi păstrezi echilibrul, vei ieşi învingătoare din această situaţie. Pe de altă parte, dacă îţi arăţi slăbiciunile şi teama, rivalii tăi vor specula momentul şi te vor ataca. Iar dacă ai impresia că nu ai rivali eşti foarte naivă. Dacă nu ai aceeaşi părere cu cineva de la locul de muncă, fie el egal, subaltern sau superior, ar trebui să îţi spui propria opinie fără ocolişuri, însă cu diplomaţie. Fă tot posibilul pentru a dovedi de ce eşti în stare şi nu permite nimănui să îţi saboteze munca.

Viaţa amoroasă îţi va aduce numai surprize în luna iulie, iar de această dată nu este vorba despre surprize neplăcute. Astrele te vor influenţa în aşa fel încât vei privi lucrurile şi din alt unghi şi vei fi foarte mulţumită de ce observi. AI grijă însă, alege-ţi cu mare atenţia cuvintele atunci când vorbeşti cu partenerul pentru că există riscul să nu te faci înţeleasă şi să îl răneşti cu afirmaţiile tale. Petrece-ţi mai mult timp alături de copiii din jurul tău, fie el propri copii, fie nepoţi sua vecini.

Taur

În luna iulie nativii din zodia Taur se simt în siguranţă din toate punctele de vedere. Sezonul cald îţi oferă o energie aparte, care te ajută să faci faţă cu bine oricărei situaţii. Energiile negative vor dispărea ca prin minune şi vei fi într-o dispoziţie de zile mari. Karma îşi va face meseria şi vei primi exact ce meriţi pentru ce ai făcut în ultimele luni sau poate chiar în ultimii ani. Dacă ai conştiinţa curată, nu ai de ce să te temi, ba ar trebui chiar să te bucuri pentru că munca îţi va fi răsplătită.

Pe plan profesional, luna iulie va fi una palpitantă. Trebuie să fii extrem de vigilentă în ceea ce priveşte relaţia pe care o ai cu colegii de serviciu. Dacă, dintr-o dată, o colegă devine foarte amabilă şi te invită la o cafea după program, nu trebuie să o refuzi, însă nici să îi faci destăinuiri de vreun fel. Buna ta credinţă poate fi interpretată greşit şi oamenii pot profita de pe urma firii tale prietenoase. Dacă ai o funcţie de conducere, nu te lăsa distrasă de la ceea ce ai de făcut. Păstrează-ţi concentrarea şi nu te lăsa înduplecată. Totodată, trebuie să ţii în frâu firea ta delăsătoare şi să faci tot posibilul pentru a fi eficientă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.