HOROSCOP IULIE 2017: Cum stai cu dragostea în luna lui Cuptor

HOROSCOP IULIE 2017: Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

27 iun. 2017, 09:21
HOROSCOP IULIE 2017: Cum stai cu dragostea în luna lui Cuptor

RAC

Eşti mai pasională ca oricând în această lună, poate căldura verii te determină să fii şi tu fierbinte.

E o perioadă bună pentru flirt, distracţie şi aventură. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci e posibil să ai probleme din cauza atitudinii tale, stârnind gelozia partenerului de viaţă. Încearcă să nu te implici în mai multe relaţii deodată, pentru că vei sfârşi suferind!

LEU

Romantismul pluteşte în aer în luna iulie şi se anunţă îmbunătăţiri pe plan sentimental pentru tine.

Astrele sunt de partea ta şi te ajută să te comporţi exact aşa cum trebuie pentru a reaprinde flacăra iubirii în relaţia în care eşti implicată. Din fericire, şi partenerul tău face acelaşi lucru, aşa că rezultatele se vor vedea destul de rapid!

FECIOARĂ

Luna iulie vine cu multă distracţie pentru tine.

Şi deşi nu erai deloc încântată de o vacanţă pe care nu ai planificat-o tu, cu siguranţă te vei bucura din plin de ea. Momentele petrecute alături de partenerul tău de viaţă, dar şi de alte persoane dragi te vor face fericită mai mult decât ai fi crezut. Nu te mai gândi la bani şi bucură-te de ceea ce trăieşti!

BALANŢĂ

Te porţi nepotrivit şi nu îţi dai seama că îţi răneşti partenerul de viaţă.

Chiar dacă nu ai intenţii rele, indiferenţa şi atitudinea ta îi pune pe fugă pe cei dragi. Încearcă să îţi revii înainte de a strica un plan sau o călătorie care ar trebui să fie reuşită. Astrele te sfătuiesc să laşi orgoliul şi răceala deoparte şi să fii mai sufletistă, nu pierzi nimic!

Citeşte mai multe pe eva.ro