Horoscop IULIE 2017 Mihai Voropchievici: Lacrimi si despărţiri pentru două zodii

Horoscop Mihai Voropchievici luna iulie 2017. Numeorologul a dezvaluit previziunile runelor pentru luna iulie.

02 iul. 2017, 08:37
Horoscop IULIE 2017 Mihai Voropchievici: Lacrimi si despărţiri pentru două zodii

Berbec – Au o luna de foarte multa comunicare. Sunt guralivi, expansivi, dau vesti, primesc vesti. Va fi o luna obositore din cauza acestui noian de infomratii. Vor primi vesti fantastic de bune. Grabiti-va incet.

Taur – Au de castigat pe toate planurile. Succesul e de partea lor!

Gemeni – Un sfat: Sa lase zbantuiala! Trebuie sa isi consolideze pozitia la munca si in familie, dar si in societate. Sa isi impuna atuurile.

Rac – Se anunta o luna de foc. Pentru cei casatoriti se innoieste dragostea. Toti vor trai la intensitate maxima pe plan afectiv. Cei fara relatie, pot gasi partenerul vietii lor.

Leu – Sa aiba grija cum sa actioneze. Vin o multime de provocari. Se vor simti pe o pojghita de gheata subtire. Sa analizeze de 2 ori pentru a nu-si crea stari mai putin placute.

Fecioara – E o luna de asteptari. Vin schimbari. Pot sa isi rezolve probleme din prima jumatate a anului.

Balanta – Au o luna de foc, in situatia in care li se spune ca pot sa inceapa o viata noua. Balantele care au avut cate un of, au toate sansele sa actioneze si sa nu piarda oceazia.

Scorpion – Au foarte multe lucruri in memorie. Au avut framantari multe. In luna asta sa se relaxeze. Sa nu isi mai faca griji pentru persoanele care le spun ca sunt bolnave ca sa profite de ei.

Sagetator – Intra pe incidenta de protectie. Ei sunt protejati de fel, dar acum protectia e totala. Aveti curajul sa faceti lucruri nebunesti, dar nu rele!