HOROSCOP IULIE 2017 URANIA: Se anunţă certuri, probleme financiare şi scandaluri conjugale

HOROSCOP IULIE 2017 URANIA: Luna lui Cuptor se anunţă fierbinte pentru multe zodii, cu portmoneul gol pentru altele, cu sănătatea pe butuci pentru altele.

01 iul. 2017, 07:14
HOROSCOP IULIE 2017 URANIA: Se anunţă certuri, probleme financiare şi scandaluri conjugale

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În jurul zilei de 2, s-ar putea să nu mai reușești să te împarți cu succes între familie și carieră. În preajma datei de 4, este posibil să ai ceva de împărțit cu familia. Din 5 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. Începând cu data de 6, reușești să comunici mai ușor cu persoana iubită și cu copiii. În jurul lui 17, atmosfera de acasă poate deveni apăsătoare.

În preajma datei de 19, se creează un context astral prielnic unei mici vacanțe. În acea perioadă, se anunță zile bune pentru nativii/ele implicați/te în relații la distanță sau cu persoane de altă religie și/sau naționalitate. În jurul zilei de 24, s-ar putea să apară unele conflicte, dar vei trece peste ele fără prea mari probleme pentru că pari să te afli într-o dispoziție cum rar întâlnești.

Din 26 încolo, te bucuri de mai multă productivitte la serviciu. De asemenea, pari să vorbești mai ușor pe limba colegilor de muncă, semn că se răresc neînțelegerile avute cu aceștia. Începând cu data de 31, atmosfera din familie se îndulcește mult, iar armonia pare să domine în propriul cămin. La finele lunii este prilejul cel mai bun să reiei contactul cu rudele de care te-ai distanțat.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

În jurul zilei de 2, se anunță rost de conflict, deci aplanează situațiile tensionate. În preajma datei de 4, de dorit ar fi să nu dai crezare gurii lumii și nici să nu te implici în intrigi sau diseminarea de bârfe. Din 5 încolo, se înmulțesc oportunitățile de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum. Începând cu data de 6, comunici parcă mai eficient cu familia.

În jurul zilei de 17, este posibil să auzi unele zvonuri complet neadevărate. Poate ar trebui să le acorzi mai puțină importanță. Dacă treci prin momente dificile în preajma datei de 19, bazează-te mai mult pe familie. Din 20 încolo, s-ar putea ca atmosfera din familie să se tensioneze puțin. Ar fi mai bine dacă nu ai întreține flama. Financiar, încearcă să nu te hazardezi în jurul zilei de 24.

În preajma datei de 24, poți trece iar prin situații mai puțin plăcute, dar alinarea o vei găsi tot la cei dragi. Din 26 încolo, comunici parcă mai eficient cu persoana iubită și cu copiii, ceea ce arată că se prefigurează o perioadă bună pentru burlacii/ăcițele acestui semn. Începând cu data de 31, șarmul și carisma ta se potențează vizibil, semn că abilitățile tale de comunicare sunt peste nivel.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Financiar, s-ar putea ca în jurul datei de 2 să nu o duci tocmai bine. Ideal ar fi ca în preajma zilei de 4 să eviți investițiile mari în ideile de afaceri ale prietenilor sau proiecte insuficient finisate. Din 5 încolo, șarmul și carisma ta se potențează vizibil, devenind o prezență mai agreabilă decât oricând. Începând cu data de 6 iulie, urmează aceeași tendință și abilitățile tale de comunicare.

De dorit ar fi să eviți investiții în planuri de lungă durată și în jurul datei de 17. În preajma zilei de 19, se arată o perioadă propice negocierilor și chiar și discuțiilor deschise cu partenerul, fie el de viață și/sau de afaceri. Din 20 încolo, devii mai asertiv/ă în comunicare, impunându-ți punctul de vedere fără a apela la articifii. În jurul lui 24, există risc de certuri cu asociații sau cel drag.

În preajma aceleiași date, se creează un context astral prielnic cooptării de membri în cadrul unui proiect sau descoperirii de finanțatori pentru o idee de afaceri. După data de 26, vorbești parcă mai ușor pe limba celor dragi, riscul de certuri reducându-se destul de mult. Începând cu 21, se întrevede o perioadă a oportunităților de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

În jurul datei de 2, se poate să ai parte de unele certuri cu partenerul de viață și/sau de afaceri. În preajma zilei de 4, ferește-te să dai curs conflictelor între tine și șefi sau alte figuri autoritare din viața ta. Din 5 încolo, poate reapărea în peisajul tău actual un fost partener sau începi o relație departe de ochii curioșilor. În jurul datei de 17, nu lăsa să se tensioneze relația cu superiorii.

În preajma zilei de 19, te bucuri de productivitate și dai randament mare. După data de 20, pot apărea oportunități de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor, dar ferește-te să nu cheltuiești mai mult decât câștigi. În jurul datei de 24, s-ar putea să nu-ți meargă tocmai strălucit la muncă ori să ai mici probleme pe partea de sănătate. Caută să te pui pe picioare repede repejor.

Financiar, pari să te descurci destul de bine în preajma aceleiași zile. Nu-i exclus ca acest lucru să se datoreze unei prime sau chiar măriri salariale. Din 26 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil, semn că vei face față cu brio oricărui context social. Din 31 încolo, șarmul și carisma ta ies în evidență, reușind să-i vrăjești pe toți cu personalitatea ta.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Luna aceasta îţi este favorabilă vieţii sociale, întâlnirii şi cunoaşterii unor oameni deosebiţi în stare să-ţi împrospăteze existenţa. La ordinea zilei sunt relaţiile de amiciţie, împliniri derivate din întărirea şi armonizarea prieteniilor mai vechi şi înfiriparea altora, noi. Viitorul îţi pare a fi mai luminos, mai promiţător decât de obicei, mai ales că speranţele tale cele mai fierbinţi încep să-şi găsească drum spre materializare.

A venit vremea să te focalizezi asupra ta, asupra dorinţelor, nevoilor şi intereselor tale. Nu este un lucru rău. Este necesar, din când în când, să ne regăsim sinele, să ni-l învigorăm şi optimizăm astfel încât să ne putem dedica cu eficienţă şi altora, îndeosebi celor dragi.

Eşti mai independent, mai încrezător în forţele tale, şi mai curajos, gata să-ţi arogi ceea ce ţi se cuvine fără să mai aştepţi permisiunea ori încuviinţarea altora, dar trebuie câteodată să-ţi păstrezi cumpătul şi să nu te avânţi în acţiuni foarte riscante.

Ai ocazia să te perfecţionezi, să-ţi examinezi cu obiectivitate şi să-ţi îmbunătăţeşti imaginea personală şi modul cum relaţionezi cu ceilalţi, să pleci într-o călătorie sau să dai un curs înnoitor vieţii tale. Năzuinţa de a fi mai mereu în centrul atenţiei tinde să-ţi fie îndeplinită, mai cu seamă că dai dovadă de o competitivitate ieşită din comun, ai capacitatea să te impui ca învingător ori lider în numeroase conjuncturi ale existenţei.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o perioadă prielnică studiului, aprofundării unor lecţii de viaţă recente. Sensibilitatea emoţională crescândă te poate face mai vulnerabil în interacţiunea cu ceilalţi, însă intuiţia înaltă te sprijină să-ţi dezvălui intenţiile lor nemărturisite şi să soluţionezi probleme mai vechi, ce păreau să se perpetueze la nesfârşit.

Dacă demersurile din muncă ţi se dinamizează, ai chemarea să-ţi dedici mai multă energie treburilor ţinând de profesie, relaţionarea socială tinde să fie mai puţin acaparatoare decât de obicei. Te simţi îmboldit să te cufunzi în lumea interioară, să îţi treci în revistă împlinirile şi eşecurile, şi să tragi concluzii în vederea redefinirii ţelurilor tale şi a modului cum le poţi materializa.

Oamenii din jur par să-ţi distragă focalizarea pe tine însuţi, să fie arareori pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine. Este nevoie, totuşi, să nu te închizi în tine, să nu îţi ascunzi în spatele tăcerii opiniile şi credinţele, astfel încât să nu fii interpretat, judecat greşit de alţii. În special în relaţiile cu cei dragi, trebuie să te străduieşti să ieşi din carapace, să dai glas unor îndoieli ce pot fi rispite cu uşurinţă de aceştia!

Pe 23 iulie 2017, Luna nouă poposită în Leu îţi înlesneşte o revelaţie neaşteptată despre destinul tău, despre o cale nouă de a te realiza, împlini, a-ţi vedea cu ochii un vis stăruitor, care-ţi reflectă ceea ce este mai autentic în tine, este în acord cu valorile tale personale. Încrederea în tine însuţi, într-un viitor luminos, promiţător, tinde să determine lumea să lucreze în favoarea ta, să-ţi creeze mijloacele necesare pentru a-ţi atinge obiectivele.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Setea de inedit şi năzuinţa de a-ţi extinde orizonturile ţi se împletesc cu focalizarea către prietenii şi idealuri înalte. Independenţa ta şi modul cum îţi croieşti drum spre viitor sunt priorităţi în această conjunctură astrală.

Oportunităţile de a călători sunt mai frecvente, însă nu sunt asociate doar cu deliciile oferite de locuri exotice ori insolite, ci şi cu posibilitatea de a trece prin experienţe de viaţă semnificative, capabile să-ţi îmbogăţească cunoaşterea lumii şi a sinelui.

Relaţiile de amiciţie se dinamizează şi sunt mai fertile, mai satisfăcătoare graţie dialogurilor sincere, constructive, stimulatoare. Ai ocazia să îţi faci noi prieteni, mai cu seamă unii strălucind prin originalitate sau proveniţi de pe meleaguri îndepărtate. Câteodată, se impune însă ca în astfel de conexiuni să-ţi înfrânezi înclinaţia de a te amplasa pe un soclu închipuit şi a minimaliza înzestrările şi opiniile altora.

Poţi fi mobilizat să-ţi examinezi şi ajustezi aspiraţiile, speranţele esenţiale, să te apleci asupra unor metode eficiente de a ţi le materializa. Este probabil să faci paşi importanţi înainte către un tel ţinând de studii sau străinătate. Ori amândouă!

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Planeta Venus îţi dăruieşte o carismă aparte, ieşită din comun, din cauza căreia, fie că vrei ori nu, atragi cu prisosinţă atenţia celor din jur. Oamenii se încred în tine, aşa că-ţi este foarte uşor să le îndrepţi către tine favorurile, să-i convingi să se alieze intereselor tale principale.

În preajma zilei de 4, poți primi sarcini de serviciu care nu se află în fișa postului tău ori care te depășesc din punct de vedere al experienței. Din 5 încolo, se pot înmulți șansele de a realiza profituri lucrând cu terțe persoane. După data de 6, pot apărea progrese semnificative pe plan profesional.

În jurul datei de 17, s-ar putea să ai parte de unele mici probleme pe parte de sănătate sau pe plan profesional. În preajma zilei de 19, îți poate oferi o primă sau dacă ai făcut suficiente eforturi la serviciu, chiar o mărire de salariu. Din 20 încolo, reușești să te faci mai ușor remarcat/ă la locul de muncă. În jurul datei de 24, se pot ivi unele probleme de natură financiară. Tratează-le serios.

În preajma zilei de 24, te bucuri de mult randament la serviciu, chef de muncă pe care ar trebui să îl valorifici neapărat. După data de 26, comunici parcă mai eficient cu prietenii, dar și cu potențialii coechipieri în cadrul unui proiect ori cu eventualii finanțatori ai unei idei de afaceri. Din 31 încolo, se arată o perioadă bună pentru studiu, călătorii, dar și idile departe de casă.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Luna asta nu prea ai nici timp, nici răbdare să stai pe-acasă sau pe lângă casă. Viaţa socială te solicită neîncetat şi îţi prilejuieşte participarea la numeroase petreceri, evenimente, întruniri. Ai ocazia să-ţi măreşti numărul de contacte umane utile, să învigorezi şi să formezi asocieri promiţătoare în toate planurile existenţei.

Financiar, s-ar putea să ai de pătimit în jurul datei de 2, dar cu puțină chibzuință, vei trece bine peste această provocare. În preajma zilei de 4, nu lăsa gelozia și posesivitatea să te acapareze. Din 5 încolo, te bucuri de o perioadă mai mult decât bună pe plan relațional, mai ales în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. După data de 6, concentrează-te pe studii, dar și pe călătorii.

În jurul datei de 17, ideal ar fi să nu-ți sufoci partenerul și/sau copiii cu prea multă afecțiune. În preajma zilei de 19, ești cu moralul la înălțime, pregătit/ă să faci față oricărei provocări care se ivește. Din 20 încolo, s-ar putea să stai mai puțin decât acum pe acasă, semn că se arată delegații și cursuri la mare distanță de localitatea de reședință. Vei avea mult de învățat de pe urma lor.

În jurul datei de 24, ai putea întreprinde cu succes o excursie cu partenerul și/sau copiii pentru a mai evada din cotidian. În preajma aceleași zile, riscă totuși să apară ciondăneli între tine și cel drag. Din 26 încolo, se întrevede apariția unor progrese semnificative pe plan profesional. După data de 31, pot apărea oportunități financiare mari dacă lucrezi în colaborare cu alte persoane.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În jurul datei de 2, pot apărea conflicte între tine și persoana iubită și/sau partenerul de afaceri. În preajma zilei de 4, familia riscă să se amestece prea mult în bucătăria internă a cuplului tău. Din 5 încolo, atmosfera de la serviciu devine mai puțin tensionată, ceea ce are un efect benefic asupra randamentului tău. După data de 6, profiturile vin din colaborările avute cu terțe persoane.

În jurul datei de 17, spală-ți rufele murdare în cuplu și evită să vorbești prea mult cu cei dragi despre ce se întâmplă pe acest plan. În preajma zilei de 19, poți fi tentat/ă să cauți răspunsul la unele întrebări existențiale, dar ai putea să-ți direcționezi energia către alte scopuri. După data de 20, atmosfera din cadrul parteneriatului de viață și/sau afaceri se poate tensiona destul de mult.

În jurul datei de 24, te poți confrunta cu probleme pe partea de sănătate sau la nivel profesional. În preajma aceleiași zile, dacă treci prin momente dificile, cere ajutorul celor dragi din familie. Din 26 încolo, se întrevăd delegații la mare distanță de casă sau poate unele cursuri într-o altă localitate. După data de 31, atmosfera din cuplu se îndulcește și te înțelegi mai bine cu cel drag.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În jurul datei de 2, se prea poate să ai de a face cu uenel mici probleme pe partea de sănătate sau la serviciu. În preajma zilei de 4, se pot ivi defecțiuni la aparatura tehnică de la locul de muncă ori neînțelegeri cu colegii de muncă. Din 5 încolo, atmosfera dintre tine și persoana iubită și/sau copii se îndulcește, iar dacă ești burlac/iță, acum este momentul să ieși și să-ți dai întâlniri.

După data de 6, te înțelegi mai bine decât de obicei cu partenerul de viață și/sau afaceri. În jurul datei de 17, există posibilitatea să reapară nelămuriri între tine și colegii de serviciu care riscă să ducă la certuri. În preajma zilei de 19, dispui de un randament de zile mari, deci folosește-te de întregul tău potențial. După data de 20, se poate dinamiza atmosfera între tine și persoana iubită.

În jurul datei de 17, s-ar putea să-ți fie dificil să te împarți cu succes între viața socială și cea amoroasă. După data de 26, poți purta liniștit/ă discuții în vederea legării unui parteneriat ori de a lămuri unele probleme cu persoana iubită. Începând cu 31 a lunii, forma ta fizică este una la înălțime, dar te bucuri și de o atmosferă armonioasă la locul de muncă. Totul merge spre bine.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

În jurul datei de 2, se pot isca unele certuri între tine și interlocutorii tăi. În preajma zilei de 4, se dorit ar fi să nu cheltuiești prea mult pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Începând cu data de 5, se îndulcește atmosfera de acasă și te înțelegi mai bine cu cei dragi. După data de 6, parcă vorbești mai ușor pe limba colegilor de muncă și riscul de a apărea conflicte se diminuează.

În jurul datei de 17, există riscul să dai mai mulți bani decât ți-ai propus pe ceva care nu-ți lipsea în acest moment. În preajma zilei de 19, se creează contextul astral potrivit pentru o mică excursie în afara orașului în compania persoanei iubite și a celor mici. După data de 20, se poate tensiona atmosfera de la muncă. Ai grijă, de asemenea, să nu te extenuezi prea mult la serviciu.

În jurul datei de 24, îți poate fi dificil să te împarți echitabil între viața de familie și carieră. În preajma aceleiași zile, pare că o duci mai bine ca oricând cu banii, cel mai probabil grație unor comisioane. Din 26 încolo, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri. Începând cu 31, atmosfera dintre tine și cel drag/copiii se îndulcește. Dă-ți întâlniri dacă ești singur/ă.