HOROSCOP IULIE 2018 OANA HANGANU: Lună plină de provocări, de obstacole şi amânări pentru toate zodiile. Multe planete retrograde

Horoscopul lunii iulie 2o18. În primele 10 zile ale lui iulie, vor fi nu mai puțin de 5 planete retrograde: Jupiter, Pluton, Saturn, Neptun și Marte. Acestora li se adaugă și asteroidul Chiron, retrograd până în decembrie. Din 10 iulie, Jupiter va reveni la mersul direct, dar din 25 iulie, Mercur va fi retrograd până în ziua de 18 august. Mai mult, în iulie vor fi două eclipse: una de Soare, în data de 13 iulie și una de Lună, în data de 27 iulie. Horoscopul lunii iulie 2018 anunță și aspecte astrale favorabile, care vor aduce șanse pentru fiecare semn zodiacal.

30 iun. 2018, 07:27
HOROSCOP IULIE 2018 OANA HANGANU: Lună plină de provocări, de obstacole şi amânări pentru toate zodiile. Multe planete retrograde

HOROSCOP IULIE 2018 OANA HANGANU: 

Berbecii renunță la planuri nerealiste, la prieteni falși sau la afaceri păguboase. În plan sentimental, norocul este de partea lor în prima decadă și în ultima săptămână din luna iulie. Horoscopul complet, aici!

Taurii rezolvă probleme de familie sau își schimbă locuința. În carieră sunt posibile schimbări: nativii impun noi reguli sau limite. Dacă sunt nemulțumiți, renunță la job sau afacere. Horoscopul complet, aici!

Gemenii trebuie să își evalueze corect resursele înainte de a face schimbări în profesie sau afaceri. În primele 3 săptămâni astrele sunt de partea lor, dar asta nu-i de ajuns. Horoscopul complet, aici!

Racii au parte de noroc în plan sentimental: Marele Benefic Jupiter revine la mersul direct în casa Iubirii din astrograma lor. În plan financiar, sunt posibile încurcături după 26 iulie. Horoscopul complet, aici!

Leii primesc informații importante sau află că au protectori care schimbă raportul de forțe într-o competiție sau dispută. Șansa le surâde din 23 iulie, dar Mercur retrograd le cere răbdare. Horoscopul complet, aici!

Fecioarele pot să rezolve ”restanțele” din viața lor. Unele se întorc la școală sau obțin un atestat, altele reiau legătura cu vechi prieteni. În viața sentimentală apar nostalgii, secrete sau tentații. Horoscopul complet, aici!

Balanțele încep să câștige mai mulți bani din munca proprie: Marele Benefic Jupiter revine la mersul direct în sectorul financiar din astrograma lor. În iubire, prietenii sau internetul joacă un rol important. Horoscopul complet, aici!

Scorpionii sunt favorizați de astre: Jupiter, Marele Benefic, revine la mersul direct, în zodia lor. Din 10 iulie, pentru ei, totul se poate rezolva, dar nu ”bătând din palme” sau peste noapte. Horoscopul complet, aici!

Săgetătorii primesc ajutor în momente cheie de la foști parteneri dar, în plan financiar, li se cere prudență. Prudență și mai ales discreție li se recomandă și în conversații.  Horoscopul complet, aici!       

Capricornii au parte de noroc în plan financiar și de ”vremuri însorite” în cuplu. Marea provocarea va fi legată de echilibrul dintre carieră și familie, greu de păstrat. Horoscopul complet, aici!

Vărsătorii trebuie să ia decizii foarte clare privind relația de cuplu sau o colaborare profesională. Momentul perfect pentru asta va fi Eclipsa de Lună care va avea loc în zodia lor. Horoscopul complet, aici!

Peștii au parte de schimbări favorabile în plan partenerial, dacă își ascultă intuiția și ”nu pleacă la drum cu oricine”. Recomandarea e valabilă și-n iubire, și-n afaceri sau profesie. Horoscopul complet, aici!