HOROSCOP IULIE: Cum stai cu dragostea în luna lui Cuptor

HOROSCOP IULIE. Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta.

RomaniaTV.net
26 iun. 2018, 10:05
HOROSCOP IULIE: Cum stai cu dragostea în luna lui Cuptor

FECIOARA

Luna iulie va fi una agitată pentru tine pe plan amoros.

E posibil ca în relaţia ta de cuplu să apară o a treia persoană care, chiar dacă nu are de-a face cu infidelitatea, să îţi perturbe liniştea. Eşti o fire geloasă şi posesivă, de aceea o schimbare ce va avea lor în aceste zile îţi va da viaţa peste cap. Încearcă să priveşti obiectiv situaţia şi să te opreşti din a reacţiona impulsiv. În caz contrar, există riscul să faci unele greşeli peste care partenerul tău nu va putea să treacă.

BALANTA

Vei fi mai stresată decât de obicei luna aceasta din cauza unor schimbări ce au loc în viaţa ta.

E posibil ca unele chestiuni din mediul profesional să îţi afecteze viaţa de familie mai mult decât credeai. Chiar dacă îţi cunoşti partenerul extrem de bine, nu credeai că mai ai atâtea de descoperit despre el. E un izvor nesecat de reacţii, dar de această dată nu vor fi din cele mai plăcute. Văzând toate acestea, încearcă să temperezi atmosfera şi să faci sacrificii pentru a avea parte de linişte.

SCORPION

Începi luna cu tensiuni în viaţa de cuplu, însă acestea de domolesc pe măsură ce trece timpul.

Nu se petrece nimic grav între tine şi partenerul de viaţă, însă însăşi rutina poate să vă agite în acest fel. Încercaţi să vă faceţi mai mult timp unul pentru celălalt şi să experimentaţi lucruri noi. Nu e o idee rea să plecaţi într-o vacanţă romatică doar voi doi, chiar dacă aveţi copii sau alte griji pe cap. Dacă eşti singură, fii mai sociabilă şi mai deschisă flirtului, chiar dacă nu îţi stă în caracter.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.