Horoscop iunie. Cum stai cu sănătatea, în funcţie de zodia ta

Descoperă cum stai cu sănătatea în luna iunie şi ce poţi face în cazul în care întâmpini probleme!

29 mai 2016, 05:59
Horoscop iunie. Cum stai cu sănătatea, în funcţie de zodia ta

GEMENI

Vei avea destulă energie luna aceasta astfel încât să faci tot ce ţi-ai propus. Trebuie să fii mai optimistă atunci când dai puţin de greu şi nu să faci o dramă dintr-o simplă durere de cap. Important este să fii prudentă în trafic, riscul de accidentări este crescut!

RAC

Vei vedea o îmbunătăţire a dispoziţiei tale luna aceasta, însă nu este exact cea care trebuie. Tonusul tău este unul mai bun şi vei avea mai multă energie pentru a munci sau pentru a te ocupa de viaţa ta personală. Este foarte important să nu îţi iroseşti toate resursele dintr-o dată!

LEU

Eşti într-o formă fizică de invidiat luna această şi eşti extrem de optimistă. Starea ta de bine îi inspiră pe cei din jurul tău şi îi ajută să treacă mai uşor peste problemele cu care se confruntă. Spre final e posibil să îţi încetinească ritmul, însă este perfect normal şi uşor de redobândit!

FECIOARĂ

Începi luna în forţă, însă spre finalul ei e posibil să te confrunţi cu unele probleme de sănătate. Nu este nimic de speriat, însă trebuie să te ocupi de ele şi să le tratezi. În alte condiţii, aceste banale afecţiuni pot căpăta altă importanţă!

Citeşte mai multe pe eva.ro