Horoscop joi, 24 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Multi dintre noi am putea sa ne simtim incoltiti si vom incerca tot felul de modalitati de a scapa de lanturile emotionale si psihice care ne pericliteaza buna dispozitie.

24 apr. 2014, 05:36
Horoscop joi, 24 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 24 aprilie
 
Lumea Berbecilor este plina de factori de stres, unii nativi ai acestei zodii simtindu-se ca au in jurul lor mai multe butoaie cu pulbere si ca poarta cu sine o bricheta aprinsa. Din acest motiv o sa fie marcati de teama de a spune ceva gresit, de a face ceva nelalocul lui. Pe plan emotional, Berbecii se simt puternic tulburati si tot ce-si doresc este sa treaca mai repede ziua fara niciun fel de incident in viata profesionala, sentimentala sau de familie. Din pacate, o cadere nervoasa ar putea fi inevitabila pentru unii dintre Berbeci si trebuie sa-si asume aceasta cadere pentru ca, odata ajunsi la fundul prapastiei, singura cale pe care o pot si o vor alege este sa se ridice, sa o ia “in sus”. Indicat este ca persoanele dragi lor, care le sunt apropiate, sa stie de fragilitatea emotionala a Berbecilor pentru a nu interpreta gresit semnalele lor si a le oferi toleranta si chiar o mana de ajutor. In felul acesta, Berbecii pot minimiza consecintele negative ale propriei stari.
 
TAUR – horoscopul zilei de joi, 24 aprilie
 
Pe tauri o sa-i incerce o greutate emotionala pe masura ce vor incerca sa-si reprime stari de spirit negative si emotii care-i tulbura. Nativii acestei zodii risca sa-si agraveze, insa problemele, pentru ca ei aleg sa-si nege propriile trairi in loc sa le confrunte, sa caute cauzele care stau in spatele acestora. Cea mai buna solutie pentru a-si rezolva problemele emotionale este sa poarte discutii cu ei insisi, dar si cu cei apropiati lor despre adevaratele valori care-i ghideaza. Din fericire, determinarea specifica Taurilor o sa-i ajuta, intr-un final, sa treaca cu bine de problemele care-i incearca.
 
GEMENI – horoscopul zilei de joi, 24 aprilie
 
Gemenii vor fi tot mai nerabdatori sa se afirme, sa faca pasi inainte in mediul profesional, insa ar putea fi nevoiti sa-si schimbe sau macar sa-si modifice intr-o anumita masura strategia de atac. Ceea ce au ales sa faca pana acum devine tot mai solicitant si ii epuizeaza deopotriva fizic si psihic. Ar trebui sa se detaseze un pic, sa-si evalueze punctele forte pe care le au si sa-si dea seama de gradul de indisponibilitate pe care il au in mediul lor profesional. Abia atunci vor capata suficient curaj si hotarare sa actioneze mai agresiv in favoarea lor. Totusi, indiferent cat de siguri sunt pe noua strategie aleasa, gemenii trebuie sa fie atenti la propriile cuvinte, la priopriile actiuni si sa actioneze cu diplomatie pentru a nu-si strica relatiile profesionale.
 
RAC – horoscopul zilei de joi, 24 aprilie
 
Pe Raci ii asteapta o tranzitie si joi este ziua in care vor constientiza cu adevarat ca o parte importanta din viata lor se va schimba. Acest aspect o sa-i tulbure si chiar sperie, pentru ca Racii, din firea lor, adora siguranta si se simt bulversati atunci cand ii scoti din coconul lor de confort. Indiferent cat de teama le este de schimbare si cat de mult se straduiesc sa actioneze cat mai corect astfel incat sa faca trecerea mai usoara, rezultatul final va fi acelasi. Asadar, nu ar trebui sa se straduiasca pana la epuizare, ci sa accepte evolutia lucrurilor exact asa cum se intampla.
 
LEU – horoscopul zilei de joi, 24 aprilie
 
Inca de dimineata, Leii vor manifesta determinare si chef de munca. Insa planurile lor ar putea fi date peste cap de cineva care, in mod neasteptat, le pune bete in roate sau de nivelul ridicat de tensiune din cercul de oameni in care lucreaza. Oricum ar fi, Leii vor avea de gestionat situatii fragile si vor depune eforturi mari in timp ce calca pe coji de oua. Totusi, determinarea si spiritul inovativ pentru care il au o sa-i ajute sa-si duca la bun sfarsit planurile, chiar daca o fac cu o usoara intarziere.
 
FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 24 aprilie
 
Niste probleme la locul de munca o dea nastere unor situatii in care Fecioarele vor putea sa-si scoata in evidenta talentele si competenta. Asadar, chiar daca, initial, o problema ar putea sa le irite, acea situatie aparent problematica este, de fapt, in favoarea lor. Depinde de Fecioare cum isi etaleaza talentul, competenta si viteza de reactie la noutate.

Citeste mai mult pe Lyla.ro