Horoscop. La ce boli eşti predispusă de-a lungul vieţii, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Află care e zona unde poţi dezvolta o sensibilitate ridicată şi ce măsuri trebuie să iei pentru a nu suferi de anumite afecţiuni la care zodia ta e predispusă!

08 iul. 2014, 09:53
Horoscop. La ce boli eşti predispusă de-a lungul vieţii, în funcţie de zodia ta

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Zodia ta e predispusă problemelor sistemului reproducător în principal. Ai grijă însă şi la alimentaţie, igienă şi tot ce îţi poate crea neplăceri, pentru că rişti să te alegi cu grave afecţiuni care pot începe de la o banală gastrită.

Leu (22 iulie – 22 august)

Te îmbolnăveşti rar, dar când se va întâmpla nu va fi vorba doar de o simplă răceală. Trebuie să ai grijă la stilul de viaţă pe care îl adopţi, pentru că mai devreme sau mai târziu poţi acuza dureri mari de spate sau probleme cu inima. Nu te juca cu sănătatea ta!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti perfecţionistă şi toată lumea ştie că eşti obsedată de curăţenie. Din cauza faptului că dezinfectezi tot ce îţi apare în cale e posibil să dezvolţi o sensibilitate ridicată faţă de lucrurile ori persoanele cu care intri in contact. Sistemul tău imunitar scade, iar alergiile, răcelile şi indigestia vor fi pe primul loc în topul afecţiunilor cu care te vei confrunta.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Poţi întâmpina probleme cu dinţii sau probleme hormonale. Din această cauză rişti să ai fluctuaţii de greutate destul de dese care îţi pot pune sănătatea în pericol. Protejează-te de frig şi ai grijă să nu te aşezi pe obiecte reci, te poţi alege cu infecţii urinare serioase.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Poţi întâmpina probleme ale sistemul reproducător şi există riscul să nu poţi face copii. Încearcă să duci o viaţă echilibrată şi să nu faci excese de niciun fel. În plus de asta, igiena este vitală dacă vrei să eviţi astfel de neplăceri.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti adepta exceselor şi rişti să ai probleme grave cu ficatul. Încearcă să renunţi la alcool atunci când ieşi în club şi uită de mâncarea plină de grăsimi care te lasă fără puteri definitiv. Fă mai multă mişcare şi începe să nu mai fi sedentară.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ai grijă să te protejezi de soare, pentru că zodia ta e predispusă bolilor de piele. Dacă ai aluniţe aplică-ţi mereu pe ele cremă cu factor de protecţie solară. Evită stilul de viaţă sedentar dacă vrei să nu ai probleme cu oasele.

Citeşte mai mult pe eva.ro