Horoscop: La ce vârstă atinge apogeul sexual, în funcţie de zodia lui

Se spune că unii bărbaţi devin tot mai buni la pat odată cu înaintarea în vârstă, în schimb alţii îşi consuma toata energia sexuala in tinerete.

RomaniaTV.net
11 nov. 2013, 09:31
Horoscop: La ce vârstă atinge apogeul sexual, în funcţie de zodia lui

Afla la ce varsta atinge apogeul sexual un barbat, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecul prefera sa experimenteze totul inca de la o varsta frageda. Pana la 30 de ani el ajunge sa cunoasca toate secretele in materie de sex si isi consuma aproape toata energia sexuala. Insa, pana la 40 de ani el ramane fara energie sexuala si incepe sa-si piarda interesul. Pentru a evita acest lucru, barbatul nascut in aceasta zodie trebuie sa fie mereu activ din punct de vedere fizic.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce FETIŞURI SEXUALE are jumătatea ta

Taur

Taurul este un barbat foarte senzual, care se bucura din plin de placerile vietii. Sexul este primordial pentru el, traieste sa satisfaca si sa fie satisfacut. Pentru el conteaza foarte mult aspectul fizic iar odata ce si-a facut o obsesie, in mod sigur nu va renunta la ea prea curand. El isi va mentine interesul pentru sex si va avea grija sa arate mereu perfect, pentru a-si multumi partenera.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este vesnic tanar si poate ramane viril pana la sfarsitul vietii. El nu isi consuma foarte repede energia sexuala si se bucura din plin de fiecare experienta pe care o are. Insa, pentru a-si mentine interesul, barbatul Gemeni are nevoie de varietate, tocmai de aceea poate fi considera un amant foarte bun.

Citeşte şi Horoscop: Cât de generos este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Rac

Barbatul nascut in zodia Rac are nevoie de siguranta si stabilitate intr-o relatie pentru a-si mentine interesul pentru sex si pentru a nu-si pierde energia sexuala. Pentru el increderea in partenera este esentiala, tocmai de aceea in cazul lui nu se poate spune sigur cand atinge apogeul sexual. Acest lucru se poate intampla si la 20, si la 50 de ani.

Leu

Barbatul nascut in zodia Leu manifesta un interes puternic pentru sex inca de la o varsta frageda, dar asta nu inseamna ca se va satura prea repede de aceasta activitate. El atinge performante sexuale foarte bune, indiferent de varsta. Insa, Leul trebuie sa fie stimulat constant pentru a nu-si pierde interesul. Astfel, activitatile care-l solicita din punct de vedere fizic sunt foarte bune pentru el.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.