Horoscop la locul de muncă: Cei mai buni angajaţi, în funcţie de zodie

Obişnuieşti să îţi menţionezi zodia în CV? Iată că unele companii îşi aleg potenţialii angajaţi în funcţie semnul zodiacal.

27 apr. 2015, 10:45
Horoscop la locul de muncă: Cei mai buni angajaţi, în funcţie de zodie

O companie australiană încuraja candidaţii aparţinând unor zodii precum Taur, Vărsător, Berbec, Capricorn sau Leu să aplice pentru un anumit post pentru că, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei, aceşti nativi se numără printre cei mai buni angajaţi.

Data naşterii trădează personalitatea, iar aceasta determină calităţile unui angajat model. Descoperă ce spune zodia ta despre percepţia angajatorului asupra ta ca potenţial angajat. Chiar dacă nu îţi dai seama, semnul zodiacal te poate ajuta sau, dimpotrivă, îţi poate diminua şansele la angajare.

Capricorn

Aceşti nativi sunt productivi şi se vor descurca în situaţii pe care le percep ca fiind provocări. Tind să se plictisească dacă nu le este solicitată capacitatea de a se ocupa de mai multe sarcini în acelaşi timp şi se concentrează mai mult pe a reuşi pe plan profesional, lăsând deoparte prieteniile de la locul de muncă.

Citeşte şi Horoscop: Ce dietă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Cu toate acestea, faptul că se concentrează atât de mult îi poate afecta, limitându-le orizontul şi făcându-i să fie reticenţi în ceea ce priveşte schimbările. Cât despre entuziasmul lor, acesta păleşte dacă nu sunt recompensaţi cum se cuvine.

Vărsător

Nativilor din zodia Vărsătorului le place să încerce lucruri noi şi apreciază atunci când li se dau sarcini variate. Muncesc din greu, însă lucrează în propriul ritm şi apreciază compania celor din jur. Se plictisesc, totuşi, destul de repede şi îşi caută un alt colectiv atunci când simt că lucrurile stagnează.

Peşti

Sunt cunoscuţi pentru loialitate şi hărnicie, însă doar atunci când postul ocupat li se pare cel potrivit. Un angajat din zodia Peştilor este fericit atunci când crede cu tărie că politica firmei în care lucrează se mulează perfect pe setul lui de principii. Numai atunci renunţă la a visa cu ochii deschişi şi devine extrem de disciplinat. Dacă postul ocupat nu este pe placul lor, atunci nativul din zodia Peştilor va pierde timpul visând la o viaţă mai bună, în loc să încerce să schimbe ceva.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele mai bune calităţi pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ambiţioşi şi centraţi pe obiective, nativii din zodia Berbecului lucrează bine singuri sau dând ordine. Sunt atenţi şi dedicaţi, însă dacă nu li se oferă suficientă responsabilitate şi şansa de a avansa, firea lor competitivă îi determină să schimbe peisajul.

Citeşte şi Cum sunt femeile în pat în funcţie de zodie

Taur

Albine dedicate la locul de muncă, Taurii nu au nicio problemă cu sarcinile repetitive. Ba mai mult, o atmosferă agitată şi prea multă competitivitate îi transformă în angajaţi stresaţi şi morocănoşi. Încăpăţânarea lor este singurul impediment atunci când vine vorba de succesul lor pe plan profesional. Câtă vreme se simt utili şi văd oportunităţi de avansare, Taurii sunt răbdători şi productivi.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.