HOROSCOP: Lângă ce tip de femeie nu ar putea rezista, în funcţie de zodia lui

Indiferent cât de respectuos şi binevoitor ar fi un bărbat, va exista întotdeauna cineva lângă care nu şi-ar dori şi nu ar putea să trăiască.

04 mart. 2017, 16:45
HOROSCOP: Lângă ce tip de femeie nu ar putea rezista, în funcţie de zodia lui

Peşti

Bărbatul din zodia Peşti nu suportă să stea cu o femeie care este egoistă. Dacă ai face orice altceva doar ca să nu ajuţi o persoană sau un animal, atunci nu eşti persoana cu care un Peşte ar vrea să îşi petreacă timpul. 

Berbec

Berbecul nu poate sta în nesiguranţă şi are nevoie de cineva care să îl provoace. În cazul în care unei femei îi este prea frică să vorbească sau îi ia prea mult timp până să ajungă să spună ceva, atunci acesta va deveni foarte iritat. 

Taur

Bărbatul din zodia Taur nu reacţionează prea bine la femeile care sunt imprevizibile, deoarece el îşi doreşte stabilitate şi rutină. În cazul în care o femeie este mereu surprinzătoare şi schimbătoare, Taurul nu va vrea să aibă de-a face cu ea. 

Gemeni

Bărbatul din zodia Gemeni nu poate sta cu o persoană care nu este comunicativă. Dacă nu îţi stă în fire să socializezi, să dai mesaje şi să îi telefonezi, atunci stai departe de acesta!

Rac

Bărbatul Rac nu poate sta cu o femeie care este insensibilă. Aceştia sunt foarte emotivi, aşa că atunci când văd o femeie care este critică şi dură cu ei, vor fugi cât îi ţin picioarele. 

Leu

Bărbatul Leu nu suportă să fie ignorat, aşa că nu suportă femeile care sunt indiferente faţă de şarmul lui. Dacă nu îl apreciezi şi nu îi consideri cel mai important, atunci nu va vrea să aibă de-a face cu tine.

Citeşte mai multe pe eva.ro