Horoscop Leu 2017: Acestea sunt primele previziuni astrale generale

Anul 2017 se anunţă extrem de agitat pentru fiecare zodie în parte. Astrologii deja au primele previziuni legate de anul viitor şi ne avertizează cum trebuie să acţionăm pentru a evita dezastrele din viaţa noastră.

RomaniaTV.net
15 oct. 2016, 08:53
Horoscop Leu 2017: Acestea sunt primele previziuni astrale generale

Anul 2017 este pentru Lei dinamic, agitat, cu deplasări numeroase, cu evaluări și răzgândiri legate de studii sau de modalitățile de afirmare în plan profesional.

Cu casele cadente puternic activate și în 2017, indicat ar fi să te gândești bine la ceea ce ai realizat până acum și la pașii de urmat pe mai departe. Extrăgând învățăturile din evenimentele trecute, ai toate șansele să construiești pe baze solide în viitor, mai ales în plan profesional și relațional.

Leii au parte de susținere din partea astrelor și în 2017, pentru că Uranus din Berbec și Saturn din Săgetător aspectează armonios Soarele nativ al Leilor. Totuși, rezultatele acțiunilor tale nu apar atât de repede cât ți-ai dori. Acest lucru te poate predispune la agitație și te poate face să-ți dai cu dreptu-n stângul în momente cheie.

Fiindcă Jupiter se află în casa a III-a a Leului până în octombrie 2017, progresezi cel mai ușor prin învățarea de lucruri noi (cultivă-ți un talent!) și comunicând despre ceea ce știi să faci mai bine, despre ceea ce te individualizează în ochii celorlalți, dar și prin explorarea mediului în care trăiești.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: Descoperă capcanele toamnei 2016, în funcţie de zodia ta

În martie și septembrie 2017, Jupiter se va găsi în aspecte tensionate cu Uranus, punându-ți la încercare concepțiile despre viață, mai ales cele legate de parteneriate.

Uranus se află de mult timp în casa a IX-a a Leului (casa filosofiei existențiale, a sistemelor de credințe religioase, filosofice, juridice, după care îți conduci viața, dar și a studiilor superioare, a relațiilor cu străinătatea, a călătoriilor). Astfel, în 2017 se poate ca anumite planuri de călătorie sau afaceri de import-export să fie întârziate ori date peste cap de lipsa unor documente, a unor autorizații, a unor studii sau diplome.

Relevante pentru Lei în 2017 sunt și eclipsele care au loc în zodia Leului și în semnul opus, Vărsător, care pentru Lei este casa parteneriatelor.

Pe 11 februarie 2017, în zodia Leului are loc o eclipsă de Lună, pentru ca pe 21 august 2017 să aibă loc și o eclipsă de Soare. Ambele încurajează reinventarea de sine, experimentarea de lucruri noi care să te pună în valoare, sau punerea în aplicare a unor proiecte personale pe care până acum nu ai avut curajul să le valorifici.

Eclipsa de Lună din vară, de pe 7 august 2017, te va conduce spre o reevaluare a relațiilor cu ceilalți, mai ales a parteneriatelor celor mai importante pentru tine, indiferent dacă acestea sunt profesionale sau personale.

Pluton se află și în 2017 în casa muncii și a sănătății Leului, dar formează aspecte tensionate, așa că se poate să ai parte de surprize neplăcute și, de aceea, este recomandat să îți faci controale medicale periodice. De asemenea, este contraindicat să exagerezi cu medicația, să crești dozele din proprie inițiativă sau să cazi în patima vreunui regim prea drastic de slăbire.

Sursa: eastrolog.ro