Horoscop: Lucrurile care îți dau o stare de frică, în funcţie de zodie

Toți oamenii au lucruri în viața lor care le dau o stare de anxietate. Însă știai că fiecare zodie are anumiți factori la care este predispusă, factori care provoacă anxietate? Iată despre ce este vorba!  

RomaniaTV.net
12 aug. 2018, 05:33
Horoscop: Lucrurile care îți dau o stare de frică, în funcţie de zodie

1. Berbec
 
Nativii în Berbec suferă de anxietate din când în când, în timp ce plănuiesc cum să domine lumea și multiplele lor scheme, din cauza suprasolicitării. Aceștia își atribuie prea multe sarcini și se supraaglomerează până în punctul în care nu mai pot ține pasul, se îngrijorează că pot face greșeli.  

2. Taur 

Taurii știu ce vor în viață, dar uneori le este greu să fie flexibili. Când planurile lor nu ies așa cum și-au propus, pot fi brusc afectați de anxietate. Prea multe schimbări în viața lor îi fac să se simtă nesiguri. Aceștia trebuie să învețe să accepte schimbarea ca parte naturală a vieții. 

3. Gemeni 

O cameră de panică i-ar speria pe nativii în Gemeni, la fel ca orice situație sau încăpere din care nu pot scăpa. Cozile, mulțimile, relațiile restrictive și locurile de muncă fără posibilitatea de a avansa pot aduce anxietatea în viața Gemenilor. Nici rutina nu le face prea bine acestor nativi. 

4. Rac 

Racul va face orice pentru a-și proteja familia și locuința. Inima lui este mereu acasă alături de familie, acesta fiind motivul pentru care teama de abandonare îi poate provoca o anxietate puternică. Poate deveni atât de îngrijorat că îi pierde pe cei dragi, încât se va asigura că face totul pentru a evita această situație. Poate să-i sufoce puțin pe cei dragi, dar numai din cauza acestei frici. 

5. Leu 

Orgoliul leului este de obicei la cote maxime, dar scade foarte mult atunci când are de-a face cu umilirea sau cu respingerea. Anxietatea va apărea atunci când va fi singura persoană care poartă ceva demodat la un eveniment sau îi mulțumește persoanei greșite în public.  

6. Fecioară 

Fecioarele devin anxioase atunci când se gândesc prea mult la lucruri și când dezvoltă obsesii pentru anumite detalii. Nativii în Fecioară au tendința de a-și urma intuiția când vine vorba despre sănătate, dar pot transforma această intuiție într-o obsesie cu ușurință. 
 
Citeşte mai multe pe eva.ro